Μόδα χειμώνας 2016 : Tο look της ημέρας - H Δέσποινα Βανδή μας εμπνέει για το everyday στιλ (ρεπορτάζ αγοράς)

Ένα ελαφρύ πουλόβερ, μια παντελόνα και ένα backpack αρκούν για να ντυθείς chic και εντυπωσιακά...
Μόδα χειμώνας 2016 :  Tο look της ημέρας - H Δέσποινα Βανδή μας εμπνέει για το everyday στιλ (ρεπορτάζ αγοράς)



Το στιλ της Δέσποινας Βανδή εκτός μουσικής σκηνής είναι πάντα σικάτο και minimal. Αποφεύγει τις υπερβολές και θα μπορούσαμε να πούμε ότι της αρέσει το casual ντύσιμο με ιδιαίτερες και προσεγμένες λεπτομέρειες. Έτσι και η τελευταία της ανάρτηση στο instagram, απέδειξε τα προηγούμενα επιλέγοντας για μια πρωινή βόλτα, ένα cool ντύσιμο, που είναι η τέλεια ιδέα για το καθημερινό μας στιλ.

Συγκεκριμένα η όμορφη τραγουδίστρια, φόρεσε ένα χακί ελαφρύ πουλόβερ, το οποίο συνδύασε με μαύρη παντελόνα και backpack στην ίδια απόχρωση. Ένα outfit, που ταιριάζει πολύ στο στιλ και στην σιλουέτα της Δέσποινας.

Aν και εσύ έχεις στερέψει από ιδέες και δεν ξέρεις πως να ντυθείς τόσο για το γραφείο, όσο και στην βόλτα σου, η Δέσποινα Βανδή και η στιλιστική της επιλογή, θα σε εμπνεύσει. Τα item που χρειάζεσαι, μάλλον τα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου και αν δεν τα έχεις, είναι μια ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κάποιες καλές φθινοπωρινές αγορές.

Ένα ελαφρύ πουλόβερ (σε ότι χρώμα εσύ θες), μια loose παντελόνα και ένα πρακτικό backpack, αρκούν για να κάνεις την διαφορά. Άνεση και στιλ λοιπόν κορίτσια...

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα must-have για το ιδανικό casual στιλ!

Δες εδώ, το ιδανικό cozy-chic look για το φθινόπωρο!