Μόδα χειμώνας 2016 : H Λυδία Παπαϊωάννου συνδυάζει πουλόβερ και σορτς για ένα cozy-chic φθινοπωρινό look

Το κατάλληλο outfit για τον αναποφάσιστο καιρό...
Μόδα χειμώνας 2016 : H Λυδία Παπαϊωάννου συνδυάζει πουλόβερ και σορτς για ένα cozy-chic φθινοπωρινό look



Ένα πράγμα που λατρεύουμε στο instagram, είναι ότι καθημερινά μπορούμε να εμπνευστούμε από το στιλ των celebrity (και όχι μόνο), σε λίγα μόλις λεπτά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Λυδία Παπαϊωάννου, η οποία αγαπάει το minimal στιλ και δεν είναι fan τόσο των υπερβολών.

Μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της, στον προσωπικό της λογαριασμό, μας έβαλε κατευθείαν σε φθινοπωρινό mood, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ντύθηκε από πάνω μέχρι κάτω με χειμερινά ρούχα. Συγκεκριμένα, (έχοντας ένα βιβλίο στο πρόσωπό της), φόρεσε ένα κρεμ πουλόβερ, το οποίο συνδύασε με ένα ανοιχτόχρωμο σορτς. Ένα outfit που είναι ιδανικό για τώρα, αν σκεφτείς πόσο αναποφάσιστος είναι ο καιρός τις τελευταίες μέρες.

Αυτό άλλωστε αναζητούμε εμείς τα κορίτσια κάθε μέρα, να μπορούμε να συνδυάζουμε την άνεση με το εντυπωσιακό και chic στιλ. Το πουλόβερ χαρίζει προστασία και μας βάζει αμέσως σε ένα πιο χουχουλιάρικο mood και το σορτς, ισορροπεί τέλεια με τον καιρό που μια κάνει ζέστη και μια κρύο.

Αν και εσένα σου άρεσε η στιλιστική επιλογή της Λυδίας και θα ήθελες να δοκιμάσεις παρόμοιο look, τότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Η gallery που ακολουθεί θα σε βοηθήσει να πετύχεις το πιο cozy-chic στιλ που μπορείς να φανταστείς...

Δες εδώ, την Μαίρη Συνατσάκη πως φορά το maxi φόρεμα στο καθημερινό της ντύσιμο!