Το ασπρόμαυρο ριγέ επιστρέφει δυναμικά : Η Μαρία Ηλιάκη το δοκιμάζει πρώτη και μας αρέσει

Συνδύασε το από το πρωί μέχρι το βράδυ και δώσε στιλ στο everyday ντύσιμο σου...
Το ασπρόμαυρο ριγέ επιστρέφει δυναμικά : Η Μαρία Ηλιάκη το δοκιμάζει πρώτη και μας αρέσει



Aσπρόμαυρο ριγέ! Η πιο κλασική ρίγα που όλες οι γυναίκες αγαπούν, επιστρέφει και πάλι πιο δυναμικά από ποτέ, θυμίζοντας ότι το συγκεκριμένο μοτίβο είναι το πιο κλασικό και συγχρόνως το πιο στιλάτο. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Μαρία Ηλιάκη, που έχει ήδη εντάξει στο φθινοπωρινό της στιλ.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια που φέτος θα την βλέπουμε στο '' Πρωϊνό Αντ1 '', σε μια από τις αναρτήσεις της στο instagram, φόρεσε ένα casual ασπρόμαυρο ριγέ, το οποίο συνδύασε με σκούρο μπορντό φόρεμα με τιράντες, μαύρο καπέλο και over-the-knee μπότες στην ίδια απόχρωση. 

Το εντυπωσιακό look της Μαρίας, αποδεικνύει το εξής, ότι το ασπρόμαυρο ριγέ είναι ένα μοτίβο που ταιριάζει σε όλα τα στιλ και φυσικά σε όλες τις ώρες. Ειδικότερα τις μέρες που δεν έχεις τίποτα, μα τίποτα να φορέσεις (λέμε τώρα!), ένα ασπρόμαυρο ριγέ φόρεμα ή ένα απλό sweater είναι η ιδανική λύση για να είσαι και στιλάτη αλλά να φαίνεται ότι ακολουθείς και τις τάσεις πιστά.

Εκτός από total ριγέ σύνολο που είναι από μόνο του μια εντυπωσιακή επιλογή, συνδύασε το ασπρόμαυρο ριγέ με έντονα χρώματα όπως κόκκινο, ροζ και μπλε ή με πιο basic χρώματα όπως γκρι, καμηλό και λευκό.

Στην ριγέ gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα απαραίτητα για να ξεχωρίσεις...

Θες πιο λεπτή μέση; Δες εδώ, πως οι celebrity το πετυχαίνουν με μια και μόνο κίνηση!