Στιλάτη σαν σταρ: Πώς οι celebrity δείχνουν πιο αδύνατοι με μια κίνηση!

H Οlivia Palermo και η Beyonce είναι κάποιες από αυτές...
Στιλάτη σαν σταρ:  Πώς οι celebrity δείχνουν πιο αδύνατοι με μια κίνηση!



Όλες το έχουμε νιώσει ή το βλέπουμε σχεδόν κάθε μέρα στον καθρέπτη, ότι και αν φορέσουμε η περιοχή της μέσης δεν υπάρχει περίπτωση να μην τονιστεί και φυσικά όχι με τον καλύτερο τρόπο. Kαι επειδή όλα είναι δυνατά και όλες μπορούμε να αποκτήσουμε πιο λεπτή μέση, οι αγαπημένες celebrity που ξέρουν όλα τα μυστικά, θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε αισθητά πιο λεπτή μέση σε μια στιγμή. Κι όμως!

5 celebrity - 5 μυστικά :

1. Kendall Jenner :

Όταν φοράς ολόσωμη φόρμα, μην ξεχνάς να προσθέτεις και μια ζώνη στη μέση. Η ζώνη θα δώσει ένταση σε όλο το σύνολο και θα κάνει την σιλουέτα σου ισορροπημένη και καλλίγραμμη.

2. Beyonce :

Eπέλεξε ένα φόρεμα ή ότι άλλο εσύ θες, με κάποιο cut-out (άνοιγμα) στην περιοχή της μέσης. Με αυτό τον τρόπο θα μεταφέρεις όλο το ενδιαφέρον σε αυτό το σημείο και όχι σε όλη τη μέση. Genious!

3. Olivia Palermo :

Πέρασε το πουκάμισο ή τη μπλούζα σου μέσα από το παντελόνι και άφησε extra ύφασμα να φαίνεται έτσι ώστε όλα τα μάτια να στοχεύουν εκεί και όχι στη μέση.

4. Lauren Conrad :

Μια κλασική στιλιστική κίνηση για λεπτή μέση σε χρόνο μηδέν, είναι να επιλέξεις ένα ψηλόμεσο παντελονι και να το συνδυάσεις με cropped τοπ. Oύτε εσύ θα πιστεύεις τα αποτελέσματα!

5. Μindy Kaling :

Αν θέλεις να μεταμορφώσεις κάποιο φόρεμα σου σε πιο θηλυκό αλλά συγχρόνως να κάνεις τη μέση σου πιο λεπτή, τότε μια ζώνη θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. 

Τι λες; Εσύ ποιο απ' όλα τα fashion trick θα δοκιμάσεις;

Eίσαι plus size girl; Τότε πρέπει να δεις εδώ ποια φορέματα σου ταιριάζουν φέτος!