Αutumn colors : Η Δέσποινα Καμπούρη βγάζει mirror selfie το total καφέ look και μας εντυπωσιάζει

Εσύ θα δοκιμάσεις την πιο ''ζεστή'' φθινοπωρινή απόχρωση;
Αutumn colors : Η Δέσποινα Καμπούρη βγάζει mirror selfie το total καφέ look και μας εντυπωσιάζει



H Δέσποινα Καμπούρη φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά σε φθινοπωρινό mood και δεν το λέμε εμείς, αλλά η mirror selfie που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram. H γλυκιά παρουσιάστρια υποδέχεται το φθινόπωρο με μια και μόνη απόχρωση και δεν είναι άλλη από αυτή του ''ζεστού'' καφέ. Κλασικό και στιλάτο, η Δέσποινα το επέλεξε και πέτυχε ένα εντυπωσιακό και total καφέ look.

Συγκεκριμένα διάλεξε ένα casual καφέ φόρεμα (της εταιρείας Matis Fashion) με oversized μανίκια και από αξεσουάρ μια boho τσάντα με κρόσσια στην ίδια απόχρωση. Ένα look ιδανικό για το γραφείο, την απογευματινή βόλτα αλλά και την βραδινή έξοδο. Άνετο, stylish και κατάλληλο για τον περίεργο καιρό, φαντάζει το τέλειο outfit γι' αυτές τις μέρες.

Αν δεν θες να φορέσεις το καφέ χρώμα σε total look και θέλεις να το συνδυάσεις και με άλλα χρώματα, τότε αξίζει φέτος να το συνδυάσεις με : Σιέλ, μπορντό, χακί, κόκκινο και με ροζ σε παλ απόχρωση. Βάλε το καφέ στην ζωή σου και στο ντύσιμο σου και ανανέωσε την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα.

Για περισσότερη έμπνευση και προϊόντα, δες την εντυπωσιακή gallery που ακολουθεί...

Back to college : Δες εδώ τα πιο εντυπωσιακά και πρακτικά backpack!