Βίκυ Καγιά : Συνδυάζει το maxi φόρεμα με λευκά sneakers και εντυπωσιάζει

Το τέλειο outfit από το πρωίέως το βράδυ...
Βίκυ Καγιά : Συνδυάζει το maxi φόρεμα με λευκά sneakers και εντυπωσιάζει



Η Βίκυ Καγιά αν και μανούλα δουλεύει κανονικά κάθε μέρα όπως οι περισσότερες από εμάς. Αυτό σημαίνει πολύ τρέξιμο με τη δουλειά, το σπίτι και φυσικά με το μωρό. Μέσα σε όλα αυτά μια νέα μαμά πρέπει να ντύνεται στιλάτα και εντυπωσιακά, χωρίς να ξεχνά όλα τα προηγούμενα.

Ο λογαριασμός του instagram της Βίκυς αποτελεί ένα mini οδηγό για τις νέες μαμάδες αφού σχεδόν καθημερινά μας δείχνει πως πρέπει να είναι το mommy style. Το πρώην μοντέλο προτιμά τις minimal γραμμές, τα κλασικά μοτίβα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πραγματοποιεί και στιλιστικές εκπλήξεις. Η τελευταία της εμφάνιση μας άρεσε πολύ γιατί ακολουθεί το mix&match στοιχείο με έξυπνο και stylish τρόπο.

Συγκεκριμένα επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε έντονη πράσινη απόχρωση και το συνδύασε ιδανικά με λευκά sneakers. Kαι αυτό ήταν, δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω για να ξεχωρίσει και να κάνει την διαφορά.

Μανούλα ή μη, φόρεσε και εσύ το πιο άνετο maxi φόρεμα που έχεις (σε έντονο χρώμα ή ότι άλλο print θες) και δοκίμασε το με τα λευκά sneakers, που και φέτος συνεχίζουν και είναι μεγάλη τάση. Το casual look που θα πετύχεις θα εμπνέει δυναμισμό, ιδιαίτερο στιλ και γούστο. Άλλωστε τι θα ήταν η μόδα, αν δεν δοκιμάζαμε νέα πράγματα και τάσεις;

Η gallery που ακολουθεί θα σε οδηγήσει αμέσως στο υπέροχο στιλ της Βίκυς Καγιά.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Δες εδώ, την Πόπη Τσαπανίδου με το ιδανικό office look.