Lady in red : Η Bίκυ Καγιά δοκιμάζει την τέλεια φθινοπωρινή κόκκινη απόχρωση

Ακολούθησε το φλογερό ρεπορτάζ αγοράς και δώσε χρώμα στο ντύσιμο σου...
Lady in red : Η Bίκυ Καγιά δοκιμάζει την τέλεια φθινοπωρινή κόκκινη απόχρωση



Μπορεί το κόκκινο χρώμα να είναι εντυπωσιακό το καλοκαίρι, αλλά το φθινόπωρο μέσα στο μουντό καιρό φαντάζει σαν μια χρωματική μικρή όαση. Η πάντα στιλάτη και νέα μαμά Βίκυ Καγιά ως ένα από τα λίγα fashion icon της χώρας μας, που γνωρίζει απ' έξω τις τάσεις και τους κανόνες της μόδας, με μια μόνο φωτογραφία στο instagram μας έδειξε ότι φέτος το φθινόπωρο, ένα χρώμα θα μας απασχολήσει, το κόκκινο.

Συγκεκριμένα για τις ανάγκες της φωτογράφισης σε γνωστό περιοδικό, επέλεξε ένα κατακόκκινο maxi φόρεμα των σχεδιαστών Dsquared2, το οποίο της ταίριαξε τόσο χρωματικά όσο στιλιστικά. Ποιος είπε άλλωστε ότι τον χειμώνα απαγορεύεται να φορέσουμε έντονα χρώματα; Ωραία τα basic χρώματα, αλλά χωρίς τις χρωματικές εξαιρέσεις και πινελιές το στιλ μας θα ήταν το λιγότερο βαρετό.

To κόκκινο μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους όπως με nude και μαύρα αξεσουάρ μέχρι με χρυσές αποχρώσεις για κάποιο πιο επίσημο και glam look. Ξέφυγε και εσύ λίγο, έστω χρωματικά και μετέτρεψε το στιλ σου σε πιο ζωηρό, ζωντανό και φυσικά στιλάτο.

Το πρώτο βήμα η Βίκυ Καγιά το έκανε (αφού μας πρότεινε το κόκκινο ως hot επιλογή), το επόμενο βήμα είναι δικό σου να δεις την φλογερή gallery που ακολουθεί και στην συνέχεια να το δοκιμάσεις...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Εσύ είδες το street style της εβδομάδας; Αν όχι click εδώ για να εμπνευστείς!