Vanessa Hudgens: 8 κανόνες του στιλ που ακολουθεί κατά γράμμα

Το κορίτσι με τηνboho-chic επιρροή,δεν σταματά να μας εκπλήσσει...
Vanessa Hudgens: 8 κανόνες του στιλ που ακολουθεί κατά γράμμα



Την πρωτογνωρίσαμε πριν 9 χρόνια, τότε που η ταινία ''High School Musical'' έκανε μεγάλη επιτυχία τόσο στην Αμερική όσο και στην χώρα μας. Τα χρόνια πέρασαν, η Vanessa Hudgens μεγάλωσε και 26 χρονών πια εκτός από μια καλή ηθοποιός αποτελεί και fashion inspiration για πολλά κορίτσια. Έχει για τα καλά ξεπεράσει το εφηβικό στιλ, έχει βρει τον στιλιστικό της δρόμο και δεν είναι άλλος από το boho-chic που τόσο λατρεύει. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από όλες τις εμφανίσεις.

Ποιοι είναι όμως οι κανόνες του στιλ που ακολουθεί κατά γράμμα; Αν θες να μάθεις, διάβασε τους 8 που ακολουθούν...

1. Λατρεύει τα co-ord σύνολα :

Πάντα με boho επιρροές, επιλέγει πολύ συχνά outfit που τόσο το πάνω μέρος όσο και το κάτω έχουν το ίδιο μοτίβο. Σημείωσε και εσύ ότι το συγκεκριμένο trend θα φορεθεί φθινόπωρο και χειμώνα.

2. Γνωρίζει τα θετικά της τζιν καμπάνας :

Ως μικρόσωμο κορίτσι ξέρει πολύ τι της ταιριάζει και τι της χαρίζει extra πόντους. Η ψηλόμεση τζιν καμπάνα εκτός από must have, κάνει την σιλουέτα της να φαίνεται πιο ψηλόλιγνη. Smart girl η Vanessa.

3. Το αγαπημένο της κλασικό μοτίβο είναι το καρό :

Όταν θέλει η γλυκιά ηθοποιός αφήνει για λίγο το boho attitude και περπατά σε πιο κλασικά στιλιστικά μονοπάτια. Η πρώτη της επιλογή πάντα είναι το καρό, κλασικό print και chic.

4. Ψηφίζει το navy style στην casual εκδοχή του :

Ποιος είπε ότι το navy style δεν συνδυάζεται με το casual και καθημερινό ντύσιμο. Η Vanessa το τολμά και το φθαρμένο τζιν σορτς απλά κάνει την διαφορά.

5. Δίνει αρκετή σημασία στα αξεσουάρ και τα παπούτσια :

Απο την πιο casual εμφάνιση ως την πιο επίσημη η στιλάτη ηθοποιός δεν παραβλέπει ποτέ τα αξεσουάρ και τα παπούτσια. Τα θεωρεί πολύ σημαντικά για την ισσοροπία και για το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα.

6. Προτιμά πολύ συχνά το denim στο denim :

To trend εμπνευσμένο κατευθείαν από τα 90's είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της. Cool, stylish και urban μας εμπνέει και εμάς χωρίς δεύτερη σκέψη.

7. Της αρέσουν οι χρωματικές εκπλήξεις :

Δεν της αρέσει να απορρίπτει πράγματα αν πρώτα δεν τα έχει δοκιμάσει. Ποια άλλη άλλωστε για επίσημη εμφάνιση θα διάλεγε κίτρινή-μουσταρδί τουαλέτα. Μόνο η ανατρεπτική Vanessa!

8. Kόκκινο χαλί = 100% εντυπωσιακό στιλ :

Όταν έρχεται η ώρα για το κόκκινο χαλί, η Vanessa δεν κάνει εκπτώσεις. Και αυτό φαίνεται καλά από την υπέροχη floral Naem Khan δημιουργία που επέλεξε για τα Tony Awards λίγους μήνες πριν.

Όπως καταλάβατε από τα παραπάνω, η Vanessa Hudgens θα μας απασχολεί πολύ συχνά στην στήλη της μόδας!

Αν είσαι fan του boho-ethnic στιλ όπως η Vanessa, τότε πρέπει να δεις εδώ τα πιο εντυπωσιακά ethnic σκουλαρίκια.