Ethnic style : 10 σκουλαρίκια για το πιο ολοκληρωμένο boho look

Γιατί η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά...
Ethnic style : 10 σκουλαρίκια για το πιο ολοκληρωμένο boho look



Είσαι fan του ethnic στιλ και θέλεις να μαθαίνεις τα πάντα γύρω από αυτό και να είσαι πλήρως ενημερωμένη; Τότε είσαι στο σωστό άρθρο μιας και σήμερα θα αναλύσουμε τα ethnic σκουλαρίκια που ως κόσμημα οφείλεις να τους δώσεις μεγάλη σημασία. Για να είναι ένα outfit ολοκληρωμένο πρέπει και εσύ από τη μεριά σου να κοιτάς όλες τις παραμέτρους. Έτσι και το ethnic στιλ δεν είναι μόνο ένα φόρεμα ή ένα σορτς, αλλά όλη η συνολική εικόνα που παραπέμπει σε πιο ethnic και boho μονοπάτια.

Τα σκουλαρίκια που θυμίζουν ethnic καταστάσεις φέτος το καλοκαίρι μπήκαν πολύ δυναμικά στην ζωή μας και θα συνεχίσουν να παίζουν το φθινόπωρο με κάποιες μικροαλλαγές στα σχέδια και στα χρώματα. Ως επί το πλείστον , τα ethnic σκουλαρίκια είναι κρεμαστά, γιατί με αυτό τον τρόπο αναδεικνύονται πιο πολύ οι χάντρες, τα κρόσσια και ο αλυσίδες που τα αποτελούν.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα σχέδια, έτσι ώστε να δώσεις άλλη οπτική στο ethnic ντύσιμο σου. Η παρακάτω gallery θα σου χαρίσει την extra λάμψη που επιβάλλεται...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Western look : Δες εδώ τα 10 απαραίτητα item να το δοκιμάσεις και εσύ.