Έλενα Παπαβασιλείου : H εντυπωσιακή παρουσιάστρια δεν αποχωρίζεται το μαύρο ούτε το καλοκαίρι

Μάθε πως να το φορέσεις και εσύ με τον ιδανικό τρόπο...
Έλενα Παπαβασιλείου : H εντυπωσιακή παρουσιάστρια δεν αποχωρίζεται το μαύρο ούτε το καλοκαίρι



H Έλενα Παπαβασιλείου βρίσκεται στην όμορφη Αίγινα για διακοπές και δεν σταματάει να μας υπενθυμίζει πόσο υπέροχα περνάει. Πιστή στους followers της στο instagram, τους ενημερώνει όσον αφορά τι κάνει, που βρίσκεται φυσικά κλέβοντας όλα τα βλέμματα. Στην τελευταία της εμφάνιση χαλαρή και γλυκιά μας υπενθύμισε ένα πράγμα, πως το το μαύρο χρώμα φοριέται και το καλοκαίρι. Και αν σκεφτείς ότι πολλές γυναίκες φορούν όλο το χρόνο μαύρα και σκουρόχρωμα ρούχα, το look που επέλεξε η Έλενα της ευχαρίστησε πολύ.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια φόρεσε ένα μαύρο playsuit με ένα θηλυκό και σέξι άνοιγμα στην πλάτη. Και αυτό ήταν, τι κι αν είναι ξυπόλητη; Δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω για να μας εντυπωσιάσει. Και αν σκέφτεσαι ότι το μαύρο δεν ενδείκνυται για καλοκαίρι, κάπου εδώ είμαστε εδώ για να σου θυμίσουμε πως το πιο κλασικό χρώμα μπορεί να κάνει την διαφορά στα summer outfit σου.

Τι να προσέχεις όταν επιλέγεις μαύρο χρώμα το καλοκαίρι :

- Όταν φορέσεις κάτι σε μαύρο, πρόσεξε ιδιαίτερα το ύφασμα να μην θυμίζει χειμώνα (δεν θες να μαζέψεις επιπλέον ζέστη).

- Παίξε με τα ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ. Το μαύρο χρώμα αλλάζει μορφή και όψη όταν το συναντήσεις σε κάποιο ιδιαίτερο παπούτσι ή τσάντα.

- Διάλεξε φορέματα και ολόσωμες φόρμες σε μαύρο χρώμα με έντονα σκισίματα και cut-off. Έτσι όλο σου το στιλ θα αποκτήσει επιπλέον ενδιαφέρον.

- Συνδύασε το μαύρο με διαφάνειες. Με αυτό τον τρόπο το στιλιστικό αποτέλεσμα δεν θα είναι όσο ''σκληρό'' νομιζεις.

- Τέλος επένδυσε στα μαύρα αξεσουάρ. Ένα καπέλο, κάποια κοσμήματα και μια μαύρη τσάντα αρκούν για να κάνεις την εμφάνιση σου κλασική και stylish.

Για περισσότερη έμπνευση, δες την παρακάτω black gallery και κάνε την διαφορά...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Το μαύρο ταιριάζει άψογα με το τζιν παντελόνι. Δες εδώ πως τα τζιν θα μεταμορφωθούν φέτος στο απόλυτο must-have της ντουλάπας σου.