Jean Party : Τα τζιν πια δεν είναι βαρετά και μεταμορφώνονται στο απόλυτο must-have της ντουλάπας σου

Διαφορετικά μήκη, χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια θα σε ξετρελάνουν...
Jean Party : Τα τζιν πια δεν είναι βαρετά και μεταμορφώνονται στο απόλυτο must-have της ντουλάπας σου



Δεν υπάρχει γυναικεία γκαρνταρόμπα που να μην έχει στην συλλογή της τουλάχιστον 3 διαφορετικά μεταξύ τους τζιν παντελόνια. Μπορεί να λέω και λίγα βέβαια, αφού το τζιν αποτελεί καθημερινή μας στιλιστική συνήθεια τόσο στα look για την δουλειά όσο και για τις πιο επίσημες εξόδους μας. Κλασικό, άνετο, συνδυάζεται με τα πάντα και μεταμορφώνεται στη στιγμή ανάλογα με το στιλ που διαλέγουμε την εκάστοτε μέρα.

Όμως όσο και να μας βολεύουν έρχεται εκείνη η άβολη στιγμή που νιώθουμε ότι μας είναι πια βαρετά αφού τα έχουμε φορέσει 1 εκατομμύριο φορές με 1 εκατομμύριο τρόπους. Ευτυχώς η μόδα και οι τάσεις είναι εδώ για εμάς και δουλεύουν έτσι ώστε κάθε φορά να ανανεώνουν τα κλασικά κομμάτια (όπως τα τζιν παντελόνια)με αποτέλεσμα εμείς να τα ερωτευόμαστε πάλι και πάλι από την αρχή.

Τι αλλάζει στα τζιν παντελόνια φέτος;

Τα αγαπημένα μας τζιν φέτος θα κάνουν την διαφορά αλλά τη μεγάλη έκπληξη, μιας και εκτός από τα κλασικά σκισίματα που συναντούμε πάνω τους ούτως η άλλως, θα δούμε και άλλα νέα πράγματα που θα τα μετατρέψουν στην στιγμή σε μοναδικά κομμάτια. Χρώματα, κουμπιά, επιπλέον υφάσματα πάνω τους αλλά και άλλες εκδοχές τους από αυτές που έχουμε συνηθίσει, θα μας απασχολήσουν αρκετά. Η παρακάτω gallery απλά θα σε εντυπωσιάσει…

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Τα τζιν παντελόνια ταιριάζουν τέλεια με τα λευκά παπούτσια. Δες εδώ, τα πιο εντυπωσιακά σχέδια!