Οι πιο όμορφες δημιουργίες του Oscar de la Renta φορεμένες από τις αγαπημένες μας star

Δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα με δημιουργίες του αγαπημένου σχεδιαστή, φορεμένες από τις αγαπημένες μας Hollywood celebrities.
Οι πιο όμορφες δημιουργίες του Oscar de la Renta φορεμένες από τις αγαπημένες μας star



Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας του ομώνυμου οίκου, Oscar de la Renta, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας, σε ηλικία 82 ετών. Ο de la Renta, πέθανε μόλις λίγες εβδομάδες μετά αφού ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του, ο οποίος θα λάβει τα ηνία ως σχεδιαστής στο γνωστό οίκο. O Peter Copping, πρώην σχεδιαστής του οίκου Nina Ricci, θα αναλάβει το σχεδιαστικό κομμάτι.

Ένας από τους πιο σημαντικούς Αμερικάνους σχεδιαστές μόδας, ο de la Renta κατάφερε να μείνει πρότυπο για περισσότερες από έξι δεκαετίες.  Ακόμα και τις τελευταίες μέρες τη ζωής του κατάφερε να δημιουργεί τέχνη μέσα από τις haute couture, όπως το υπέροχο γαμήλιο φόρεμα της Amal Alamuddin, για τον γάμο της με τον George Clooney, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπως έιδαμε και μέσα από τις σελίδες του περιοδικού Vogue.

Ακόμα και η Michelle Obama, υπέκυψε στο ταλέντο του, φορώντας για πρώτη φορά δημιουργία του, πριν λίγους μήνες. Ο de la Renta, ε΄χει ξανασχεδιάσει ρούχα για Πρώτες Κυρίες όπως η Laura Bush, η Hillary Clinton και η Betty Ford.

Οι διάσημες υποστηρικτές του δεν σταματάνε εκεί, αφού ο de la Renta εκτός από τις αγαπημένες μας celebrities του Hollywood, έχει ντύσει μεταξύ άλλων την Jackie Kennedy, την Πριγκίπισσα Diana και την Audrey Hepburn.

Για αυτό το λόγο, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε το δικό μας αφιέρωμα στον μεγάλο σχεδιαστή, συγκεντρώνοντας τις αγαπημένες μας εμφανίσεις των celebrities, οι οποίες εμπιστεύτηκαν τον σχεδιαστή για τις red carpet εμφανίσεις τους. Από την πάντα στιλάτη Lupita Nyong, στην αγαπημένη Sarah Jessica Parker, μέχρι την παρουσιάστρια και φίλη του Oprah, όλες τίμησαν τις δημιουργίες του, φορώντας τες με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.