Πουά stories : Η Μαρία Μπεκατώρου δοκιμάζει το πιο ιδιαίτερο print (ρεπορτάζ αγοράς)

Δοκίμασε το και εσύ το φετινό καλοκαίρι σε όποιο χρωματικό συνδυασμό προτιμάς...
Πουά stories : Η Μαρία Μπεκατώρου δοκιμάζει το πιο ιδιαίτερο print (ρεπορτάζ αγοράς)



H Mαρια Μπεκατώρου συνεχίζει μέχρι το τέλος της σεζόν στην εκπομπή ''Τα Καρντάσιανς'' και ας είναι κάθε Σαββατοκύριακο στη νέα της εκπομπή ''Πρωϊνό Σου Κου''. Στην χθεσινή εκπομπή λοιπόν η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε ένα καταπληκτικό maxi φόρεμα σε ασπρόμαυρο πουά σε loose γραμμή. Με το χτένισμα σε χαμηλό κότσο μας θύμισε λίγο σπανιόλα και η αλήθεια είναι ότι της πήγαινε αρκετά.

Συγκεκριμένα η Μαρία φόρεσε μεταξωτό φόρεμα Evadeena, χειροποίητο με υπέροχη λεπτομέρεια τις πιέτες στο τέλος της φούστας. Το πουά σε πιο μεγάλη επιφάνεια την κολάκευε αρκετά και ο ανέξειξε μοναδικά όπως η ίδια ξέρει.
Το πουά από μόνο ως κλασικό και κομψό print, δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, παρά μόνο ανανεώνεται με τις εκάστοτε εποχές και τάσεις.

Από το vintage και ρετρό στιλ που μπορείς να πετύχεις, μέχρι το πιο σπανιόλικο όπως αυτό στην περίπτωση της Μπεκατώρου, το πουά είναι εδώ και φέτος για να σε συνοδέψει όλο το καλοκαίρι. Αν δεν είσαι τόσο οπαδός του ασρόμαυρου πουά, κάνε την διαφορά και επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει τόσο χρωματικά όσο και στιλιστικά.

Δες εδώ, ποια ήταν η αντίδραση της Μαρίας όταν της ανακοινώθηκε ότι θα κάνει πρωϊνό το Σαββατόκυριακο!