Μαρία Μπεκατώρου: Σοκαρίστηκα όταν μου έκαναν την πρόταση για το Πρωινό ΣουΚου

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα πλάνα της νέας της εκπομπής αλλά και για το παρασκήνιο της.
Μαρία Μπεκατώρου: Σοκαρίστηκα όταν μου έκαναν την πρόταση για το Πρωινό ΣουΚου



Η Μαρία Μπεκατώρου εδώ και 2 εβδομάδες έχει την δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1, το Πρωινό ΣουΚου, και μιλώντας στο My Tv, αποκάλυψε το παρασκήνιο μέχρι να φτάσει στο «ναι» αλλά και το πλάνο που έχει.

«Στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι η πρόταση ήταν για τη σεζόν που διανύουμε, αλλά για την επόμενη. Όταν, όμως, ο κύριος Γιάννης μου διευκρίνισε ότι ήθελε να αρχίσουμε σε λίγες εβδομάδες, η καρδούλα μου σκίρτησε. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα και το πρωί σηκώθηκα ενθουσιασμένη και είπα «πάμε τώρα, για να το λένε, κάτι θα ξέρουν». Όταν συνήλθα από το σοκ, χάρηκα, γιατί η πρόταση που μου έγινε αφορούσε μια ζώνη που είχα αγαπήσει στο Telecity. Μέσα από τη συγκεκριμένη ζώνη, σε ένα μικρότερο κανάλι, έμαθα πολλά πράγματα. Τώρα έρχομαι εδώ, στον ΑΝΤΙ, να κάνω την εκπομπή με πολύ καλύτερες συνθήκες, και αυτό μου δίνει μια ασφάλεια», τόνισε η Μαρία Μπεκατώρου.

Όσο για το αν η εκπομπή της είναι… κουτσομπολίστική: «Όχι, δεν θα κάνω κουτσομπολιό στην εκπομπή, γιατί δεν μπορώ να το κάνω από τη φύση μου. Δεν μου ταιριάζει, δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας και δεν το έχω κάνει ποτέ. Τα θέματα θα παρουσιάζονται με έναν αξιοπρεπή και ανάλαφρο τρόπο. Επίσης, από τους καλεσμένους δεν θέλω να βγάλω είδηση. Εμένα με ενδιαφέρει οι καλεσμένοι να πουν ωραία πράγματα για τη ζωή τους, χωρίς άγχος και πίεση».

Η Μαρία Μπεκατώρου, σχολίασε και το πάνελ της: «Η ομάδα επιλέχθηκε με κριτήριο να ταιριάζει στον δικό μου χαρακτήρα. Η βάση μας, που είναι το χιούμορ, η πλάκα και η χαρά, είναι η ίδια. Άλλωστε, η καλή παρέα είναι το παν. Εγώ μπορεί να είμαι λίγο μεγαλύτερη τους, ωστόσο νιώθω πολύ κοντά τους, ενώ μου αρέσει που είναι νέα παιδιά. Παίρνω από αυτά περισσότερη ενέργεια και ζωή».

Δες ΕΔΩ τι είχε δηλώσει η Μαρία Μπεκατώρου για το τιμ της εκπομπής της