Ταύροι πρέπει να γίνετε ρεαλιστές!

Σκορπιοί και Υδροχόοι κάντε τα σχέδια σας ελεύθερα!
Ταύροι πρέπει να γίνετε ρεαλιστές!



Το πλανητικό σκηνικό είναι όπως ήθελες εδώ και καιρό. Γίνονται ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σου όλα εξελίσσονται. Παίρνουν μια κατεύθυνση. Άδραξε την ευκαιρία σου!

ΚΡΙΟΣ: Βοηθάς φιλικές καταστάσεις να εξελιχτούν όπως πρέπει. Είσαι σε υποστηρικτική διάθεση και δίνεις ώθηση στο να εξελιχτούν τα πράγματα όπως πρέπει. 
Tip: Τι σε έχει πιάσει; Ό,τι κι αν είναι, σε καλό θα σου βγει!

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι σε άλλο πλανήτη. Δεν είσαι εδώ μαζί μας για κανένα λόγο. Θέλεις να ξεφύγεις και να κάνεις ότι σου έρθει στο μυαλό. Βέβαια, βάλε καλά στο μυαλό σου πως όλοι γύρω σου δεν είναι δεδομένοι. Γι΄αυτό αν δεν θέλεις να τους χάσεις μην σκέφτεσαι παρορμητικά.
Tip: Βάλε όρια στον εαυτό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε έχουν πιάσει οι ανασφάλειες σου και δεν ξέρεις πως να τις χειριστείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις αγνοήσεις. 
Tip: Προχώρα κι ό,τι θέλει ας γίνει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα έχεις την τιμητική σου. Όλα είναι υπέρ σου και γι΄αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς  και να κάνεις ότι νιώθεις.
Tip: Επιστρέφουν όλοι από το παρελθόν σου και ξαφνικά νιώθεις "γεμάτη".

ΛΕΩΝ: Είσαι yolo στην κυριολεξία. Είσαι σε μια ανέμελη φάση στην ζωή σου. Όχι, ότι οι περιστάσεις είναι οκ αλλά εσύ τις κάνεις να φαίνονται.
Tip: Ωραία η αντιμετώπισή σου αλλά έχει και συνέπειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οικονομικές σκοτούρες σου "τρώνε" όλη την ενέργεια με συνέπεια το μυαλό σου να είναι αλλού και να μην εστιάζει στην ανεμελιά της στιγμής.
Tip: Μην αφήνεις να περνάνε έτσι απλά οι ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα.

ΖΥΓΟΣ: Κανόνισε με τους φίλους που θέλεις την εξόρμηση που χρειάζεσαι και μην υπολογίσεις μέσα κανένα ερωτικό ενδιαφέρον. Ό,τι είναι να έρθει ας έρθει. Μην πιέζεις τα πράγματα επειδή θέλεις να εξελιχτεί μια κατάσταση τώρα.
Tip: Κάνε και λίγη υπομονή. Τόσα πέρασες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι ανέμελη και δεν σε νοιάζει τίποτα. Δεν θέλεις με τίποτα να δεσμευτείς και αυτό κάνεις. Αποδεσμεύεσαι από τι σε πιέζει και δεν σε νοιάζουν οι συνέπειες. 
Tip: Κάνε ότι σε ευχαριστεί, για να σταματήσεις και την χωρίς λόγο γκρίνια!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βαριέσαι τα πάντα. Φίλοι, έξοδοι, φλερτ όλα σου φαίνονται τα ίδια και απαράλλαχτα. Θέλεις μια αλλαγή και μια σταθερότητα μαζί. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και πως διεκδικείς ανθρώπους που θέλεις να τους έχεις στην ζωή σου ξανά.
Tip: Κάνε την αλλαγή προς το καλύτερο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάνε υπομονή. Τώρα φαίνεται στον ορίζοντα κάτι θετικό να έρχεται προς το μέρος σου. Θα διαπιστώσεις έτσι απλά πως για ότι στενοχωριόσουν δεν υπήρχε λόγος.
Tip: Δεν έχασες χρόνο γιατί ήσουν θολωμένη! Προχώρα μπροστά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρειάζεσαι που και που να σου κάνουν ένα κρύο ντους, για να συνέρχεσαι και να αντιλαμβάνεσαι τι σου γίνεται αλλά και τι πρέπει να κάνεις.  
Tip: Βέβαια έχεις μια κυκλοθυμία, άλλο πράγμα, που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα!

ΙΧΘΥΣ: Εσύ και μόνο εσύ ευθύνεσαι για ότι αρνητικό σου συμβαίνει. Προκαλείς τους άλλους να σου φέρονται όπως δεν θέλεις. Μην είσαι δεδομένη. Προχώρα μόνη σου και όποιος θέλει ακολουθεί!
Tip: Έχεις πάρει τα χαμπάρια σου και δεν σε νοιάζει τίποτα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανακτήσεις ότι έχεις χάσει!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!