Zodiac signs: Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα

Θέλεις να μάθεις απο αυτά που σου λέει ο σύντροφος σου τι είναι ψέματα και τι είναι αλήθεια; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά παρακάτω και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
Zodiac signs: Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα



Το ψέμα στην σχέση μας απασχολεί σίγουρα όλους και πολλές φορές υποπτευόμαστε τους συντρόφους μας χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Άλλες φορές όμως δεν έχουμε άδικο που τους υποπτευόμαστε αφού όντως δεν μας λένε την αλήθεια. Τι θα έλεγες λοιπόν να μάθεις που σου λέει ψέματα ο αγαπημένος σου αλλά και πόσο σοβαρά είναι αυτά; Το κάθε ζώδιο λέει διαφορετικά άλλα από αυτά είναι σοβαρά και άλλα όχι. Ρίξε μια ματιά στο ζώδιο του λοιπόν και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Κριός: Σε έναν Κριό μπορείς να έχεις σίγουρα εμπιστοσύνη αφού ποτέ δεν πρόκειται να σου πει σοβαρά ψέματα. Στους μόνους που θα έλεγε πράγματα που δεν ισχύουν είναι στους συναδέλφους του και στους ανωτέρους του. Οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς.  Ένας Κριός θεωρεί ότι η σύντροφος του είναι τα πάντα για αυτόν και όπως δεν θα του άρεσε να τον κοροϊδεύεις εσύ έτσι δεν του αρέσει να κοροϊδεύει και αυτός εσένα. Αν έχει κάνει κάτι να είσαι σίγουρη ότι θα στο πει ακόμα και αν σε πλήγωσε γιατί  θεωρεί ότι δικαιούσαι να ξέρεις την αλήθεια.

Ταύρος: Σε γενικές γραμμές οι Ταύροι δεν είναι ψεύτες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και άγιοι και ο σύντροφος σου δεν θα σου κρύψει ποτέ την αλήθεια. Ένας Ταύρος θα διαστρεβλώσει την αλήθεια μόνο για να πετύχει τους στόχους του αν φυσικά δεν μπορεί να τα καταφέρει διαφορετικά. Προσοχή οι Ταύροι είναι πολύ επιρρεπείς στην απιστία για αυτό φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να τον τσεκάρεις και καμιά φορά δεν είναι κακό. Να είσαι σίγουρη ότι πρώτα θα σκεφτεί με το σεξουαλικό του όργανο πριν τον φλερτάρει κάποια και μετά με το μυαλό. 

Δίδυμοι: Ένας Δίδυμος είναι πολύ δύσκολο να μείνει πιστός σε μια σχέση για αυτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου πει ψέματα για αυτόν τον λόγο. Εκτός από ότι οι Δίδυμοι είναι άπιστοι έχουν και άλλο ένα κακό είναι και κουτσομπόληδες για αυτό φρόντισε να μην  πεις ποτέ του συντρόφου σου όλα σου τα μυστικά. Προσοχή αν φερθείς έξυπνα μπορείς εύκολα να τον αλλάξεις και να τον πας με τα νερά σου αρκεί να το παίξεις και εσύ λίγο χαλαρή και να μην τρέχεις από πίσω του. Αυτός μετά από αυτά θα σκεφτεί σίγουρα διαφορετικά και θα θέλει να είναι συνέχεια κοντά σου.

Καρκίνος: Οι Καρκίνοι σίγουρα είναι οι καλύτεροι ψεύτες για αυτό φρόντισε να προσέχεις πολύ. Μπορούν πολύ εύκολα να πουν το ένα ψέμα πάνω στο άλλο και να βγουν από μια δύσκολη κατάσταση. Αν όντως αποφασίσει να σε κοροϊδέψει τότε θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μάθεις την αλήθεια. Μην ανησυχείς όμως γιατί κάτι τέτοιο δεν το κάνουν συνέχεια και αν αγαπούν πραγματικά την σύντροφο τους τότε σίγουρα δεν πρόκειται να την πληγώσουν με αυτόν τον τρόπο.

Λέων: Λέοντες αυτοί σίγουρα είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες. Καταρχάς μόλις σε γνωρίσει για να σε ενθουσιάσει θα σου πει ότι ψέμα του έρθει στο κεφάλι. Μέχρι ότι πάλεψε και με λιοντάρι μπορεί να σου πει για να σε κατακτήσει και για να τον θαυμάσεις. Αργά η γρήγορα όμως το μικρό και αθώο ψεματάκι θα γίνει μεγάλο και σοβαρό και εκεί τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι καλά. Μπορεί ακόμα να βλάψει και άνθρωπο με τα ψέματα του για να βγει ο ίδιος καθαρός και να βρει κάποιος μπελάδες χωρίς λόγο. Καλό θα είναι λοιπόν να μην το πιστεύεις τόσο εύκολα σε ότι και να σου λέει.

Παρθένος: Οι Παρθένοι είναι σίγουρα μεγάλοι εγωιστές αλλά όχι ψεύτες. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κρύψουν την αλήθεια όσο και αν αυτό τους θίγει τον εγωισμό. Είναι άνθρωποι που μάχονται για την αλήθεια και επιθυμούν και από τους άλλους το ίδιο. Αν τους πει κάποιος ψέματα θα εκνευριστούν πάρα πολύ μαζί του και υπάρχει μάλιστα και πιθανότητα να μην του ξαναμιλήσουν και ποτέ. Αν φυσικά αυτή που του λέει συνέχεια πράγματα που δεν ισχύουν είσαι εσύ τότε μαύρο φίδι που σε έφαγε γιατί θα τσακωθείς σίγουρα πολύ άσχημα μαζί του.

Ζυγός: Ένας Ζυγός λέει σίγουρα ψέματα και πολλές φορές του αρέσει κιόλας. Προσοχή καλό είναι ότι σου λέει να το φιλτράρεις πρώτα και να κρατάς μόνο αυτά που σου φαίνονται αλήθεια. Από την άλλη μεριά εάν του πεις εσύ ψέματα τότε πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να σε καταλάβει αφού είναι ευκολόπιστος. Αν μάθει όμως ότι τον κορόιδευες τότε θα του είναι πολύ δύσκολο να σε συγχωρέσει. Για αυτό καλό είναι πριν κάνεις οτιδήποτε μαζί του ή ακόμα και αν έχεις κάνει να κάτσετε να μιλήσετε και να εξηγήσετε κάποια πράγματα ο ένας στον άλλον.

Σκορπιός: Οι Σκορπιοί εκτός από ψεύτες είναι εκδικητικοί, αδίστακτοι και φυσικά ζηλιάρηδες. Όλα τα κακά μαζεμένα δηλαδή. Ας πιάσουμε όμως πρώτα τα ψέματα που λένε γιατί σίγουρα εάν σου πει ο σύντροφος σου περίεργα και χοντρά ψέματα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σημαίνει και ότι υπάρχει στην ζωή του κάποια άλλη. Μπορεί όμως να σου πει και απλά ψέματα γενικά στην καθημερινότητα σας. Τίποτα από τα δύο δεν είναι σίγουρα καλό. Όσο για το ότι έχει όλα τα παραπάνω κακά θα το διαπιστώσεις κατά την διάρκεια την σχέσης σας. Η συμβίωση με έναν Σκορπιό είναι σίγουρα πάρα πολύ δύσκολη για αυτό φρόντισε να βάλεις από πριν τους όρους σου.

Τοξότης: Στους Τοξότες δεν αρέσουν σίγουρα τα ψέματα και αυτό είναι κάτι που θα στο πει από την πρώτη στιγμή που θα σε γνωρίσει. Θα αισθάνεσαι ασφάλεια μαζί του αφού θα ξέρεις ότι σου λέει πάντα την αλήθεια και ότι δεν χρειάζεται να σου πει καλημέρα και να πρέπει να κοιτάξεις έξω να δεις αν είναι όντως μέρα και δεν είναι νύχτα. Προσπάθησε να του λες και εσύ πάντα την αλήθεια γιατί είναι έξυπνος και θα καταλάβει αν του πεις κάτι και αυτό δεν στέκει. Για να μην έχεις λοιπόν φασαρίες φρόντισε να είσαι ειλικρινείς μαζί του και θα έχετε την τέλεια σχέση.

Αιγόκερως: Ένας Αιγόκερως σίγουρα δεν μπορεί να πει ψέματα. Ξέρουν ότι ακόμα και να πουν οι άλλοι θα τους καταλάβουν αμέσως αφού δεν το έχουν και πολύ με τέτοια πράγματα. Οπότε μην ανησυχείς γιατί ακόμα και αν κάνει το λάθος να μην σου πει την αλήθεια εσύ θα το καταλάβεις αμέσως αφού θα αρχίσει να χάνει τα λόγια και να σκέφτεται αυτά που θέλει να πει. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να έχεις απρόσμενες εκπλήξεις και να φέρει να τον βοηθήσει κάποιος φίλος του βάζοντας τον να  πει αυτός το ψέμα. Όταν βλέπεις δύο άντρες μαζί να δικαιολογούν ο ένας τον άλλον να είσαι σίγουρη ότι κάτι δεν πάει καλά.

Υδροχόος: Οι Υδροχόοι είναι γενικότερα πολύ ειλικρινείς. Δεν υπάρχει περίπτωση ο σύντροφος σου να σου πει ψέματα που θα ξέρει ότι μπορείς να μάθεις την αλήθεια κάποια στιγμή και να πληγωθείς. Αν έχει κάνει λάθος θα στο πει ακόμα και αν μετά χρειαστεί να πέσει γονατιστός στα πατώματα για να τον συγχωρέσεις. Το μόνο κακό που έχει ο αγαπημένος σου όμως είναι ότι είναι κουτσομπόλης και ασχολείται συνέχεια με τους άλλους. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση όταν κάποιος γείτονας θα έρθει στο σπίτι και θα σου κάνει παράπονα. Εκεί θα αναγκαστείς να πεις εσύ ψέματα.

Ιχθύς: Ένας Ιχθύς σίγουρα δεν λέει πολλά ψέματα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όμως να ζηλέψει με κάτι που είχες κάνει στο παρελθόν και να σου πει ψέματα ότι το είχε κάνει και αυτός μόνο και μόνο για να καταλάβεις πόσο άσχημα ένιωσε με αυτό που έκανες τότε. Είναι γενικότερα πιστός στις σχέσεις του και όταν δει ότι δεν πάει άλλο δεν πρόκειται ποτέ να σε απατήσει και να σε έχει δίπλα του λέγοντας σου τέτοιου είδους ψέματα. Καλό λοιπόν είναι να του λες και εσύ την αλήθεια σε όλα και μετά μπορείς να είσαι σίγουρη ότι η σχέση σας θα είναι τέλεια. 

Δες εδώ και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις!