Kαρκίνοι και Υδροχόοι μην κάνετε χωρίς λόγο τρέλες!

Δίδυμοι και Αιγόκεροι cheer up!
Kαρκίνοι και Υδροχόοι μην κάνετε χωρίς λόγο τρέλες!



Έρχονται αλλαγές στο προσκήνιο που ούτε που τις περίμενες. Και θετικές και αρνητικές εξελίξεις. Από όλα έχει το πλανητικό σκηνικό. Απόλαυσε την κάθε ανέμελη στιγμή που έρχεται γιατί μετά θα στην πάρουν πίσω τα άστρα με κάποιο τρόπο.

ΚΡΙΟΣ: Βοηθάς μια κατάσταση να εξελιχτεί όπως πρέπει. Και ξέρεις πως να το κάνεις. Έχεις τον τρόπο να επηρεάσεις τον οποιοδήποτε αυτή τη χρονική στιγμή.
Tip: Κοίτα και λίγο τα δικά σου θέματα!

ΤΑΥΡΟΣ: Παρα-είσαι ανέμελη. Και αυτό ενοχλεί αυτούς που δεν θέλεις να ενοχλεί και αλλάζει η συμπεριφορά τους από το πουθενά. Και έτσι παίρνεις τα χαμπάρια σου. 
Tip: Άλλαξε γρήγορα συμπεριφορά πριν χάσεις το παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθείς το ένστικτό σου στα επαγγελματικά θέματα. Και τα κάνεις όλα σωστά. Είσαι σε φάση δημιουργικότητας. Τα οικονομικά σου βέβαια σε απασχολούν γιατί δεν βλέπεις φως στο τούνελ.
Tip: Ωστόσο όμως αν κάνεις υπομονή όλα θα αλλάξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ζωή σου είναι ένα χάος. Δεν ξέρεις που να εστιάσεις. Αν τα χειριστείς με ψυχραιμία όλα γίνονται. Εστίασε στα συγγενικά σου πρόσωπα. Μόνο αυτά μπορούν να σε βοηθήσουν.
Tip: Μην τρελαίνεσαι με το παραμικρό!

ΛΕΩΝ: Τα έχεις πάθει όλα. Ερωτικά μπλεξίματα, διαδικαστικά, σπίτια, αλλαγή σχεδίων. Χαλάρωσε και κάνε τα όλα με το δικό σου ρυθμό. 
Tip: Μην βιάζεσαι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δες τα όλα αντίστροφα. Μην κοιτάς πάντα να γίνονται τα πράγματα όπως θέλεις εσύ. Καλό είναι να είσαι και λίγο διαλλακτική και ανοιχτή σε νέα πράγματα.
Tip: Βγες από τη ρουτίνα σου.

ΖΥΓΟΣ: Το πας από τη μία, το γυρνάς από την άλλη, τα βλέπεις όλα αντίστροφα και εν τέλει δεν βγάζεις κανένα συμπέρασμα.
Tip: Τι να κάνεις, έτσι είναι η κατάσταση σου προς το παρόν. Μείνε ουδέτερη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα ερωτικά σου είναι ζεν. Δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα. Και είσαι Yolo γενικά. Όλοι σε θέλουν δίπλα τους, για να αντλήσουν λίγη θετική ενέργεια.
Tip: Δες τα όλα θετικά και έτσι θα σου έρθουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού λούστηκες τις συνέπειες των πράξεών σου και πήρες τα μαθήματά σου θέλεις να τα κάνεις όλα σωστά. Και τώρα ξέρεις πως να χειριστείς τα πράγματα και τις καταστάσεις. 
Tip: Kάνε ό,τι νιώθεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώθεις ότι η προσωπική σου ζωή σε έχει πάει τόσο πίσω που δεν έχεις δύναμη να κάνεις τίποτα άλλο. Όμως σκέψου ότι είναι κάτι παροδικό. 
Tip: Όλα αντιμετωπίζονται όσο δύσκολα κι αν σου φαίνονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψάχνεσαι και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Σου φταίνε όλα και ξεσπάς στους φίλους σου χωρίς λόγο. Σε απασχολούν οικονομικά θέματα και δεν ξέρεις πως να τα χειριστείς. 
Tip: Σου έχουν πέσει όλα μαζί. 

ΙΧΘΥΣ: Απρόσμενες εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο. Από αλλού τα περιμένεις και από αλλού σου έρχονται. Γι΄αυτό μην κάνεις σχέδια και αφέσου στις καταστάσεις. Όπως κι αν έχει εσύ κερδισμένη θα βγεις!
Tip: Διάβασε, χαλάρωσε και stay cool!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!