Οι προβλέψεις του ΣουΚου: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Επιστράτεψε χιούμορ, λογική και μια πιο σουρεάλ τακτική!
Οι προβλέψεις του ΣουΚου: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



Το Σαββατοκύριακο και μόνο που ήρθε αρκεί. Διότι για λίγο οι υποχρεώσεις θα σταματήσουν, η πίεση θα είναι σε μικρότερο βαθμό και θα πάρεις μία ανάσα. Ανάκτησε την ενέργειά σου με ότι τρόπο μπορείς!

ΚΡΙΟΣ: Όλη την εβδομάδα έπηξες στη δουλειά. Αυτό το ΣουΚού σου ανήκει. Κάνε ότι θέλεις προκειμένου να σου ανέβει η διάθεση και να ανακτήσεις την ενέργειά σου. 
Tip: Βρες αφορμές για να κάνεις δημιουργικά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Περίμενες πως και πως το ΣΚ! Μην κρατιέσαι απελευθερώσου! Κάνε κινήσεις και μην σκέφτεσαι τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις τέλεια.
Tip: Επιτέλους πήρες τα χαμπάρια σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν νομίζεις πως αυτό το ΣΚ θα είσαι cool ξέχασέ το. Τα άστρα δεν λένε να σε αφήσουν ήσυχη. Μάλλον τα έχεις κάνει όλα λάθος και τώρα οι επιπτώσεις δεν σε αφήνουν να ορθοποδήσεις.
Tip: Αλλά θα την βρεις την άκρη σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις μια τρομερή απογοήτευση. Αλλά δεν λες να το βάλεις κάτω. Ψάχνεσαι και προσπαθείς να βρεις την άκρη σου με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. 
Tip: Αυτό το πείσμα σου θα σε σώσει!

ΛΕΩΝ: Αλλάζεις κοσμοθεωρία και αλλάζεις την τακτική σου. Και βλέπεις διαφορά αμέσως. Μήπως να την δεις αλλιώς και γενικότερα και να μην είσαι τόσο υποχωρητική;
Tip: Βρες την άκρη σου μόνη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οικονομικά, οικονομικά και πάλι οικονομικά. Αυτή είναι η μόνιμη έννοια σου. Δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα. Όλα μένουν όπως έχουν. Και δεν μπορείς να κάνεις γι΄αυτό.
Tip: Αποδέξου την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Τα άστρα λένε πως ο έρωτας σε χτύπησε κατακούτελα. Ισχύει; Μάλλον ναι. Είσαι στον κόσμο σου και δεν έχεις επαφή με το περιβάλλον.
Tip: Πρόσεξε καλά μην την πατήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι σκεπτική. Δεν ξέρεις πως να χειριστείς μια ερωτική κατάσταση. Από που να αρχίσεις. Και βασικά ξέρεις τι ζητάς; Αφού είσαι στο πουθενά και δεν ξέρεις τι σου γίνεται γιατί δεν κάνεις μια αρχή; 
Tip: Κάνε αυτό που πρέπει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεσαι μία εξόρμηση να ξεφύγει λίγο το μυαλό σου, για να μπει έπειτα στη θέση του και να δεις τι πρέπει να κάνεις. Σε όλους τους τομείς. Τα έχεις χαμένα γενικά.
Tip: Βρες κάτι που μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ΣουΚού αυτό κάνε κάτι διαφορετικό. Απομακρύνσου από τους τοξικούς ανθρώπους και ανάκτησε ενέργεια και ανέβασε τη διάθεσή σου!
Tip: Τι σου λείπει; Αυτό αναζήτησε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτό το κάρμα σε κυνηγάει. Μόνη σου πρέπει να κάνεις κάτι. Μην περιμένεις από τους άλλους τίποτα. Ωστόσο κάνε και ένα διάλειμμα. Ξέφυγε από όλα και από όλους.
Tip: Κανόνισε με φίλους να κάνεις κάτι διαφορετικό. Πάρε τα βουνά!

ΙΧΘΥΣ: To ΣουΚού σου αυτό θα είναι όπως το περιμένεις. Θα έχει από όλα. Ξεσάλωμα, φίλοι, ποτό και ερωτικές εκπλήξεις. Να είσαι ανοιχτή σε όλα. 
Tip:  Η διάθεσή σου θα απογειωθεί!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!