Καρκίνοι και Ιχθύες κουλάρετε! Τα επαγγελματικά σας περνάνε κρίση!

Υπάρχει λίγη ένταση στο προσκήνιο! Ε, και;
Καρκίνοι και Ιχθύες κουλάρετε! Τα επαγγελματικά σας περνάνε κρίση!



Τα άστρα φέρνουν αναστάτωση σε όλους τους τομείς. Ψυχραιμία. Αν είσαι έξαλλη χαλάρωσε γιατί δεν πρόκειται να βρεις άκρη. Περίμενε να περάσει η μπόρα!

ΚΡΙΟΣ: Σκέφτεσαι να τα παρατήσεις όλα και να ξεκινήσεις από την αρχή. Να κάνεις restart και να ηρεμήσεις. Σου έχουν πέσει πολλά και δεν θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα. 
Tip: Πάρε το χρόνο σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Σκέφτεσαι non stop τα ερωτικά σου. Θα το "κάψεις" το σύστημα με τόση σκέψη. Χαλάρωσε! Σκέψου πρακτικά. Τι χρειάζεσαι από την ζωή σου αυτό το διάστημα; Να μείνεις μόνη ή σου έλειψε η φροντίδα και το προδέρμ!
Tip: Τα ερωτικά σου είναι σε άλλο level! Αφέσου! 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά σου είναι demi. Προσπαθείς να βρεις τρόπο για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Όμως αυτή η περίοδο δεν ενδείκνυται. 
Tip: Γι΄αυτό κάτσε στα αυγά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώσε βάση στα επαγγελματικά σου. Είναι όλα μπερδεμένα στο κεφάλι σου. Μήπως να τα βάλεις όλα σε μία τάξη; Μην παραμελείς τον εαυτό σου.
Tip: Κάνε focus μόνο εκεί που πρέπει.

ΛΕΩΝ: Θέλεις να ξεφύγεις. Ευτυχώς έχεις τις ευκαιρίες για να το πετύχεις. Κάνε ένα ταξιδάκι, δες τους φίλους σου πιες ένα κοκτέιλ. 
Tip: Ηρέμησε! Πάρε αναπνοές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρίσκεσαι σε ένταση και είσαι κυκλοθυμική. Δεν μπορείς να διαχειριστείς τα επαγγελματικά σου και κάνεις εκρήξεις. Κούλαρε.
Tip: Μην την πληρώσει όποιος να 'ναι. 

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να τα πάρεις όλα στα σοβαρά. Ότι κάνεις δεν είναι για πλάκα. Επαγγελματικά, οικονομικά, ερωτικά και φιλίες βρίσκονται σε κρίση. 
Tip: Κάνε τα κουμάντα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώθεις μια ανεξήγητη πίεση. Το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να απομονωθείς και να κάνεις πέρα τους τοξικούς ανθρώπους. 
Tip: Θέλεις να ανακτήσεις την θετική σου ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθεις μοναξιά και δεν ξέρεις γιατί. Ψάξε βαθιά μέσα σου και αναζήτησε τη λύση. Αν αφεθείς και δεν κρύψεις τα συναισθήματά σου τότε θα ανακαλύψεις τι πραγματικά σου λείπει.
Tip: Μην βάζεις άμυνες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρίσκεσαι σε μια συνεχόμενη τρέλα. Η κατάσταση είναι μη ελεγχόμενη προς το παρόν. Προσαρμόσου και έπειτα δες τι πρέπει να κάνεις.
Tip: Μην χάνεις την ψυχραιμία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Θέλεις να προχωρήσεις μπροστά και δεν σε σταματάει τίποτα. Το θέμα είναι πως θα το χειριστείς εσύ. Δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία που έχεις για εξέλιξη.
Tip: Μην παρασυρθείς.

ΙΧΘΥΣ: Tα επαγγελματικά σου περνάνε μια μικρή κρίση. Κυριαρχεί ένα αλαλούμ γενικότερα. Όμως εσύ δεν πρέπει να πτοηθείς και να χαλάσεις την διάθεση σου. 
Tip: Κάνε υπομονή και μην βγάζει γρήγορα συμπεράσματα!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!