Αστρολογικές Προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα;

Σκορπιέ, τι είναι αυτό που ζητάς; Ούτε που ξέρεις



ΚΡΙΟΣ: Είσαι έξαλλη και θέλεις να είσαι όλη την ώρα έξω. Παίρνεις τον σύντροφο σου και κάνετε τις βόλτες σας. Απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή και είσαι ανέμελη.
Tip: Συνέχισε έτσι!

ΤΑΥΡΟΣ: Την είδες αλλιώς και είπες να κάνεις το πρώτο βήμα στα ερωτικά σου. Και τελικά σου βγήκε σε καλό. Γι΄αυτό μην δειλιάζεις να κάνεις κινήσεις.
Tip: Όλα πάνε καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Nιώθεις ασφάλεια μόνο αν κάνεις αυτό που νιώθεις. Και γιατί να πιεστείς άλλωστε; Κάνε ότι θέλεις. 
Tip: Η μέρα σου θα είναι έξαλλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα επαγγελματικά σου είναι στο μεταίχμιο. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Να πας μπροστά ή πίσω. Η αλήθεια είναι ότι όπου και αν πας θα βρεθείς σε αδιέξοδο. 
Tip: Πρέπει να αλλάξεις πορεία ξεκάθαρα!

ΛΕΩΝ: Μπαίνεις σε μια άλλη διάσταση. Και γίνεσαι ατρόμητη. Τίποτα δεν σε πτοεί. Έχεις τους φίλους σου και ξεχνιέσαι. Δεν σε νοιάζει τίποτα ασήμαντο και γενικά είσαι αυθόρμητη.
Tip: Μην πτοηθείς αν κοπούν δεσμοί από το παρελθόν σου απότομα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στην οικογένειά σου βρίσκεις την θαλπωρή που χρειάζεσαι αυτό το διάστημα. Μόνο αυτοί σε καταλαβαίνουν και σε κάνουν να νιώθεις καλά. 
Tip: Βασικά μην πτοείσαι από αρνητικές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Πρόσεξε λίγο την υγεία σου. Μην είσαι τόσο ότι να 'ναι. Μην είσαι επιπόλαιη και εξέτασε τα πράγματα λίγο καλύτερα. Πριν δράσεις εξέτασε κάθε ενδεχόμενο. 
Tip: Μην αντιδράς αυθόρμητα. Δεν θα σου βγει σε καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τι είναι αυτό που ζητάς; Ούτε που ξέρεις. Γι΄αυτό μην κάνεις δηλώσεις που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Γιατί δεν θα υπάρχει πισωγύρισμα.
Tip: Τα ερωτικά σου είναι μπερδεμένα αλλά περνάς καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σταμάτα να κλαίγεσαι και κάνε κάτι ουσιαστικό για σένα. Μην κρέμεσαι από κανέναν και προχώρα μπροστά. Ότι κι αν γίνει θα είναι καθαρά δική σου ευθύνη.
Tip: Ο Κρόνος σε βοηθάει να κάνεις ξεκαθαρίσματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανηφορίζεις! Παίρνεις τα πάνω σου και τα βλέπεις όλα από μία άλλη πλευρά. Μια πιο αισιόδοξη. Το δοκιμάζεις και σου αρέσει.
Tip: Το υιοθετείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Την βρίσκεις την άκρη σου. Εκεί που είχες απελπιστεί και είχες χάσει την μπάλα στα οικονομικά σου ξαφνικά έρχονται ευκαιρίες και σε σώζουν.
Tip: Από το πουθενά!

ΙΧΘΥΣ: E, ναι προχώρησες σε μια άλλη φάση. Μετά από πολλά εμπόδια κατάφερες να βγεις αλώβητη και να κατακτήσεις ότι ήθελες. 
Tip: Ποιος να στο έλεγε μία εβδομάδα πριν!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!