Δίδυμοι και Καρκίνοι σήμερα μπορείτε να κάνετε ό τι θέλετε!

Παρθένοι και Τοξότες μην είστε απαισιόδοξοι!
Δίδυμοι και Καρκίνοι σήμερα μπορείτε να κάνετε ό τι θέλετε!



Γενικότερα επικρατεί ένα αίσθημα απογοήτευσης. Πάλι γκρεμίζονται όνειρα και οι αυταπάτες είναι κάτι σύνηθες. Το mood δεν είναι πολύ καλό αλλά οκ βρες τις ισορροπίες σου και όλα θα πάνε καλά.

ΚΡΙΟΣ: Νιώθεις ότι κάνεις μια νέα αρχή. Σε όλα τα επίπεδα. Ανυπομονείς να φύγεις και να κάνεις πράγματα που θα σε εξιτάρουν. 
Tip: Το ΣΚ που θα έρθει θα σου δώσει αυτή την ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ζωή σου είναι μπερδεμένη και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Και το καλύτερο; Δεν θέλεις να πάρουν το δρόμο τους τα πράγματα. 
Tip: Έχεις πολλές ευκαιρίες για ξεσάλωμα αλλά και για ξεκούραση!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ότι θέλεις κάνεις. Θέλεις να γυρίσεις στα παλιά; Οι πόρτες είναι ανοιχτές. Θέλεις να κάνεις κάτι νέο; Έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες.
Tip: Απολαμβάνεις ότι σου έρχεται απλόχερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι του τρελού. Είσαι κυκλοθυμική. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις από μόνη σου τις ισορροπίες σου. Ή με τη βοήθεια των φίλων σου. 
Tip: Μείνε ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα!

ΛΕΩΝ: Θέλεις να κλειστείς σε ένα δωμάτιο και να βγεις μόνο όταν θα έχεις πάρει τα πάνω σου. Είναι ολοφάνερο ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα σου. Μήπως να το ψάξεις λίγο καλύτερα και να δεις τι πρέπει να κάνεις;
Tip: Δώσε έμφαση στα ερωτικά σου. Αυτά θα σου δώσουν θετική ενέργεια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθεις αφόρητη πίεση από το σπίτι σου. Και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να ηρεμήσεις. Αρχικά εξέτασε τις καταστάσεις. 
Tip: Κράτα την ψυχραιμία σου.

ΖΥΓΟΣ: Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα. Κυρίως στα ερωτικά. Μην βάζεις τοίχους. 
Tip: Και μην βρίσκεις παντού αρνητικά. Μην συγκρίνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Tα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως πρέπει αλλά βρίσκεις τον τρόπο και περνάς τέλεια. Διφορούμενο; Και όμως δεν αφήνεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση.
Tip: Τα επαγγελματικά σου μένουν στάσιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ας τα πούμε όπως είναι τα πράγματα. Δεν ξέρεις τι κάνεις και που πας. Χάνεις για λίγο τον εαυτό σου, κάνεις τρέλες που μετά τις μετανιώνεις μέχρι εν τέλει να γυρίσεις τρέχοντας στο παρελθόν σου.
Tip: Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις τα πράγματα; Μπορεί να μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι σε μια φάση που προσπαθείς να ορθοποδήσεις. Και δεν μπορείς με τίποτα να σταθείς στα πόδια σου. Αυτός ο Κρόνος πραγματικά σε έχει διαλύσει. 
Tip: Αλλά θα κάνεις ένα διάλειμμα οσονούπω από όλη αυτή την τρέλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις κάποια απρόοπτα. Φίλοι σου απομακρύνονται από σένα. Αναρωτιέσαι για ποιο λόγο και μάλιστα σε πειράζει πολύ. Φταις και εσύ όμως.
Tip: Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή φάση!

ΙΧΘΥΣ: H διάθεσή σου είναι ανατρεπτική. Από τη μία στιγμή στην άλλη γίνεται από θετική αρνητική και το αντίστροφο. Όμως επειδή είσαι του τρελού δεν πτοείσαι εύκολα. Έχεις επιμονή στο να περάσεις καλά.
Tip: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεσαλώσεις!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!