Υδροχόοι μην δίνετε σημασία σε τοξικούς ανθρώπους!

Οι καταστάσεις απαιτούν να δείξεις ψυχραιμία!
Υδροχόοι μην δίνετε σημασία σε τοξικούς ανθρώπους!



Τα άστρα είναι όπως πρέπει να είναι. Σου δίνουν ώθηση από το πουθενά να αναλάβεις πρωτοβουλία και να κάνεις νέα πράγματα. Είναι στο χέρι σου το πως θα διαχειριστείς αυτά που σου συμβαίνουν σε όλα τα επίπεδα. 

ΚΡΙΟΣ: Σκέφτεσαι συνέχεια πράγματα και κάνεις ότι είναι δυνατόν για να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Και η κατάσταση είναι αλλόκοτη. Έρχονται από του πουθενά απρόσμενες εξελίξεις. 
Tip: Να είσαι προετοιμασμένη για όλα!

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό το διάστημα θέλεις να ασχολείσαι μόνο με πράγματα που έχουν μια ποιότητα. Δεν θέλεις να αναλώνεσαι σε καταστάσεις έτσι απλά για να κάνεις πράγματα.
Tip: Έχεις χαθεί ερωτικά. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα σχέδια σου ανατρέπονται την τελευταία στιγμή και αυτό είναι κάτι που δεν περίμενες. Ωστόσο όμως δείχνεις ψυχραιμία και βρίσκεις λύση από εκεί που δεν το περιμένεις.
Tip: Έχεις ένα όραμα στο μυαλό σου. Υλοποίησέ το!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τρέχεις, βγαίνεις, βλέπεις φίλους και εξαντλείσαι. Ξεκουράζεσαι, παίρνεις μία ανάσα και ξαναβγαίνεις στο προσκήνιο πιο ανανεωμένη από ποτέ.
Tip: Πρόσεξε την υγεία σου!

ΛΕΩΝ: Είσαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά και σε ερωτικά. Η διάθεσή σου είναι στο ζενίθ. Γι΄αυτό και όλα εξελίσσονται όπως πρέπει.
Tip: Κάνε την επανάστασή σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις άγχος για τα πάντα. Δεν ηρεμείς ποτέ. Όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να είσαι συνέχεια σε εγρήγορση. 
Tip: Προσπάθησε να τα βλέπεις όλα με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ: Το ένα απρόοπτο διαδέχεται το άλλο. Τη μία έχεις πρόβλημα υγείας, την άλλη έχεις μικροπροβλήματα με κάτι που σχεδιάζεις με αποτέλεσμα να σου σπάσουν τα νεύρα. Όμως μην πτοείσαι γιατί όλα είναι για καλό.
Tip: Κάνε τα κουμάντα σου και μην εξαρτάσαι από κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνεις τα σχέδια σου και δεν μασάς με κανένα εμπόδιο. Τα κάνεις όλα πέρα και φτιάχνεις τη δική σου στρατηγική. 
Tip: Πετυχαίνεις ότι και αν βάλεις στόχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ή ταν ή επί τας! Ή όλα ή τίποτα! Έχεις αυτό το σκεπτικό πια και κάνεις ότι είναι απαραίτητο για να πετύχεις τον στόχο σου.
Tip: Είσαι σε καλό δρόμο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίζεις και υιοθετείς μια άλλη τακτική και πιάνει. Τα βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και δεν βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. 
Tip: Θέλεις να απομονωθείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι όπου φυσάει ο άνεμος. Αλλάζεις πορεία στα ξαφνικά και βλέπεις τα οικονομικά σου να παίρνουν τα πάνω τους. 
Tip: Μην παραμελείς τους φίλους σου.

ΙΧΘΥΣ: H εβδομάδα σου ξεκίνησε με απρόοπτα! Αλλά με τόσο ανεβασμένη διάθεση πάντα βρίσκεις την άκρη. Μην ανησυχείς όλα θα πάνε όπως τα σχεδίασες.
Tip: Κάνε κανονικά τα σχέδια σου!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!