Spoiler Alert: Αυτό είναι το τέλος του Two And A Half Men! Και δεν το περιμένεις...

H αυλαία στην αγαπημένη σειρά πέφτει με την επιστροφή του… Charlie!
Spoiler Alert: Αυτό είναι το τέλος του Two And A Half Men! Και δεν το περιμένεις...



Ο Charlie Sheen κατάφερε να κάνει το Two And A Half Men… μυθική σειρά! Και κάπως έτσι βλέπουμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, πως ο Charlie Harper όχι μόνο δεν πέθανε αλλά… επιστρέφει πριν τον εκδικηθεί ο σκηνοθέτης, Chuck Lorre!

Nα κάνουμε όμως μια αναδρομή στο παρελθόν…

Το 2011 ο Charlie Sheen, ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς ή… Charlie Harper, είχε τσακωθεί με τον Lorre, τον σκηνοθέτη, με αποτέλεσμα την αποπομπή του. Για να δικαιολογηθεί αυτό στη ροή της σειράς, ο Charlie Harper σκοτώνεται σε «ατύχημα» με μοναδική μάρτυρα την stalker του, Rose.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ο αδερφός του Charlie, Alan, κληρονομεί 2,5 εκατομμύρια δολάρια. Τι πρέπει να κάνει; Να αποδείξει πως ο αδερφός του έχει όντως πεθάνει, κάτι όμως που δεν γίνεται.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Η Rose έχει απαγάγει τον Charlie επειδή την απατούσε και τον είχε φυλακισμένο επί 4 χρόνια! Έτσι στην τελευταία σκηνή βλέπουμε έναν σωσία του Charlie Sheen (φυσικά δεν επέστρεψε στη σειρά καθώς είναι στα… μαχαίρια με τον Lorre) με το… κλασσικό σορτσάκι και το γαλάζιο κοντομάνικο πουκάμισο να επιστρέφει στο σπίτι του.

Τι γίνεται όταν χτυπάει το κουδούνι; Ο Chuck Lorre του έχει στήσει παγίδα, όπως και ο Charlie σε εκείνον!

Δείτε το video με την τελευταία σκηνή και θα καταλάβετε… (Πατήστε κι ΕΔΩ για να δείτε πώς άλλαξαν οι πρωταγωνιστές από το πρώτο επεισόδιο μέχρι σήμερα).