Two and a Half Men: Δείτε πως άλλαξαν οι πρωταγωνιστές του διάσημου σίριαλ

Η σειρά τελειώνει ύστερα από 12 χρόνια και οι ηθοποιοί είναι σχεδόν οι ίδιοι
Two and a Half Men: Δείτε πως άλλαξαν οι πρωταγωνιστές του διάσημου σίριαλ



12 χρόνια, ο θάνατος ενός man, μια απομάκρυνση ενός half man, η εμφάνιση ενός Kutcher, μια ομοφυλόφιλη ανιψιά που αντικατέστησε (εξαιρετικά προσβλητικά) τον half men, ένας γάμος ανάμεσα στους 2 men για να υιοθετήσουν έναν νέο hale man και ένα από τα πιο επιτυχημένα sitcom των τελευταίων χρόνων, φτάνει σήμερα στο τέλος του. 

Για πολλά χρόνια ο Charlie Sheen ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της τηλεόρασης, αφού το Two and a Half Men έφερνε νούμερα τηλεθέασης αντίστοιχα με αυτά που ακούμε σήμερα για το The Big Bang Theory (και τα δυο προέρχονται από τον ίδιο δημιουργό). Όμως το γέλιο προερχόταν από τον αδερφό του, John Cryer και είναι αυτός ο βασικός λόγος που η σειρά συνέχισε και μετά την αποχώριση του Cheen. Η αποχώρηση βέβαια ήρθε με πολλά σκάνδαλα και την ενοχλητική συμπεριφορά του Sheen, που τον οδήγησε αργότερα στην νέα του σειρά Anger Management. 

O δε Aston Kutcher αποδείχθηκε πολύ καλύτερος αντικαταστάτης από όσο νομίζαμε όλοι στην αρχή και η συμμετοχή του στο That 70s Show (που τον σύστησε στην Mila Kunis και εμάς μας σύστησε την Laura Prepon του Orange is the New Black) ήταν αρκετή για να πείσει τον Chuck Lorre ότι ο κωμικός μέσα του μπορεί να φέρει μια καινούρια άποψη στην ταλαιπωρημένη σειρά. 

Δυστυχώς η τηλεθέαση άρχισε να πέφτει και για το CBS (το δίκτυο που προβάλλει την σειρά) ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Μπορεί να έχεις 85% νούμερα και τεράστιο κόστος παραγωγής (λόγω των αμοιβών των Kutcher και Cryer) και μια άλλη σειρά να κάνει επίσης 85% τηλεθέαση με μικρότερο κόστος και λιγότερες σεζόν, άρα περισσότερη ζωή μπροστά της. 

Κάπως έτσι, έφτασε στο τέλος του το Two and a Half Men, με το επεισόδιο που θα προβληθεί στην Αμερική σήμερα το βράδυ. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Charlie Sheen θα κάνει την εμφάνιση του, και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα το ήθελε (αν και τα προηγούμενα χρόνια έβριζε συνεχώς τον Kutcher μέσω Twitter). Θα δούμε...Το μόνο σίγουρο είναι ότι χωρίς να το καταλάβει κανείς, το Two and a Half Men έδωσε την θέση του στο Mom, με την Alison Janney και την Anna Farris να είναι η νέα δυσλειτουργική οικογένεια που θες να δεις.