Game Of Thrones : Όλοι οι νέοι χαρακτήρες που θα δούμε τη νέα σεζόν

Να δούμε όμως ποιοι θα μείνουν ζωντανοί μέχρι το τέλος!
Game Of Thrones : Όλοι οι νέοι χαρακτήρες που θα δούμε τη νέα σεζόν



Μια από τις αγαπημένες μας ασχολίες όταν δεν έχει Game of Thrones είναι να… μιλάμε για το Game of Thrones! Έτσι τη νέα σεζόν θα δούμε αρκετούς νέους χαρακτήρες οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή του έργου.

Μεγάλοι star του σινεμά, μυστήριοι χαρακτήρες και μια… κόκκινη Ιέρεια θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αριστουργηματικής σειρά του ΗΒΟ, με την πρεμιέρα του 6ου κύκλου να έχει οριστεί για την άνοιξη του 2016. Υπομονή λοιπόν και διαβάστε τους νέους χαρακτήρες που θα δούμε στο Game Of Thrones…

Ο Μax von Sydow σαν Three-Eyed Raven

0 86χρονος θρύλος του σουηδικού κινηματογράφου (με δυο υποψηφιότητες για Oscar) θα εμφανιστεί στην σειρά. Θα υποδυθεί τον Three-Eyed Rave, ένα περίεργο τέρας που βλέπει ο Bran στα όνειρά του. Το όνομα Three-Eyed Raven δεν είναι άγνωστο στους fans καθώς το είχαμε δει ξανά στην 4η σεζόν, όταν τον υποδυόταν ο Struan Rodgers.

O Piou Asbaek σαν Euron Greyjoy

Ακόμη ένας σκανδιναβός ηθοποιός στο καστ. Ο Asbaek θεωρείται μεγάλος σταρ στην πατρίδα του, την Δανία, αλλά και στην Σουηδία, ενώ τον έχουμε συναντήσει στους Βοργίες σαν Paolo. Θα υποδυθεί τον Euron, θείο του Theon και νεότερο αδερφό του Βalon.

Freddie Stroma σαν Dickon Tarly

Τον γνωρίσαμε στο Harry Potter σαν… παιδάκι (και μάλιστα λίγο αντιπαθητικό). Ο Stroma θα υποδυθεί τον Dickon Tarly, αδερφό του Samwell και κληρονόμο του Horn Hill. Όχι, δεν θα είναι καλός χαρακτήρας…

Ian McShane

Ένα πραγματικά σπουδαίος ηθοποιός. Ο Βρετανός θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους θεατρικούς ηθοποιούς στην χώρα του ενώ τον είδαμε σαν Μαυρογέννη στους Πειρατές της Καραϊβικής. Ο ρόλος του στην σειρά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Richard E. Grant

Βλέπετε Downton Abbey; Αν ναι, τότε θα τον ξέρετε σαν Grant. Αν πάλι βλέπατε Girls, θα τον θυμάστε σαν Jasper! Ο Richard E. Grant θα βρίσκεται στον 6ο κύκλο του Game of Thrones ωστόσο είναι άγνωστος ο ρόλος του μέχρι στιγμής.

Essie Davis σαν The Bloody Hand της Cersei

Δεν έχει πολλά… παράσημα από την τηλεόραση η Davis ωστόσο επιλέχτηκε για έναν περίεργο ρόλο. Θα παίξει το Bloody Hand της Cersei, δηλαδή «τον καθρέφτη του κόσμου του Westeros». Έτσι αναφέρει η παραγωγή, έτσι σας λέμε και εμείς!

James Faulkner σαν Randyll Tarly

Τον θυμάστε από το Downton Abbey σαν Lord Sinderby. Ο James Faulkner θα υποδυθεί τον Randyll Tarly, πατέρα του Sam και του Dickon.

Melanie Liburd σαν κόκκινη Ιέρεια

Όπως αναφέρει το Deadline, η Βρετανίδα θα κάνει την εμφάνισή της σαν κόκκινη Ιέρεια. Ο ρόλος της θα είναι λίγο διαφορετικός από την Melisandre και θα παίξει σημαντικό ρόλο για την πλοκή…

Δε;ς ΕΔΩ τι αποκάλυψε για το μέλλον του Jon Snow η... Arya Stark

Δες ΕΔΩ ποιοι ηθοποιοί είχαν επιλεγεί σαν πρώτες επιλογές για τους βασικούς ρόλους του Game Of Thrones