How to Get Away With Murder : Η σειρά που πρέπει να βλέπεις για όλους τους λόγους - ναι, και για τα ρούχα!

Η καθηγήτρια εγκληματολογίας Annalise Keating και το preppy στιλ της, απλά ξεχωρίζουν...
How to Get Away With Murder : Η σειρά που πρέπει να βλέπεις για όλους τους λόγους - ναι, και για τα ρούχα!



Μια σειρά που αξίζει να δείτε τόσο για το ενδιαφέρον σενάριο όσο και για το ντύσιμο των πρωταγωνιστών είναι το '' How to get away with murder ''. Oι Πέμπτες πια έχουν αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον για εμάς τα κορίτσια και το σύνθημα είναι το εξής : #tgit (Thank God it's Thursday).

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, καθηγήτρια εγκληματολογίας και δικηγόρος Annalise Keating (Viola Davis), είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας και δυναμική γυναίκα. Όλα αυτά, αντικατοπτρίζονται στο ντύσιμο της, το οποίο είναι preppy, chic και συγχρόνως θηλυκό.

Πανέξυπνη, παθιασμένη και δημιουργική η Keating δεν παραμελεί ποτέ τον εαυτό της, διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι η εξωτερική εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό στην συνολική εικόνα.

Λόγω ότι η καθημερινότητα της, είναι ανάμεσα στο γραφείο της, σε αίθουσες διδασκαλίας στο πανεπιστήμιο και σε δικαστήρια, το στιλ της δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και πολύ από αυτά και έτσι το preppy look, κλέβει την παράσταση χωρίς δεύτερη σκέψη.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι όποια γυναίκα δεν ακολουθεί το συγκεκριμένο στιλ, δεν μπορεί να είναι θηλυκή και σέξι, απόδειξη σε αυτό άλλωστε δεν είναι άλλη από την πρωταγωνίστρια.

Στην σειρά η καθηγήτρια εγκληματολογίας, επιλέγει σχεδόν πάντα εντυπωσιακά και στενά φορέματα που τονίζουν τις καμπύλες και το γυναικείο σώμα της.

Η χρωματική παλέτα της preppy γκαρνταρόμπας της κινείται σε μαύρες, γκρι, μπορντό και μπλε αποχρώσεις. Ένα χαρακτηριστικό αξεσουάρ που δεν λείπει από κανένα look της, είναι τα statement κολιέ. Με αυτό τον τρόπο ακόμα και το πιο απλό φόρεμα, αλλάζει και γίνεται πιο ενδιαφέρον στη στιγμή.

Σε πολλά επεισόδια θα την δεις να φορά δερμάτινα jacket, μια στιλιστική επιλογή που δείχνει τον δυναμικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα της. High heels, αυστηρά blazer, ψηλόμεσες φούστες, floral print σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις, peplum τοπ και office τσάντες είναι τα άκρως απαραίτητα για το προσωπικό της στιλ της. Κορίτσια , μην φοβάστε, δοκιμάστε και εσείς το preppy look (έστω και για μια φορά) και νιώστε σίγουρη για τον ευατό σας...

gallery που ακολουθεί, θα σας μεταφέρει αμέσως στο preppy στιλ της Annalise Keating...

Ψήθηκες για #TGIT (Thank God It's Thursday) βραδιές; 

Η 2η σεζόν του How To Get Away With Murder προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:40 (επίσης για περισσότερες σειρές μην ξεχάσεις το Grey's Anatomy κάθε Πέμπτη στις 21:00 και την 5η σεζόν του Scandal κάθε Πέμπτη στις 21:50).

Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA Hellas. 

* Copyright των φωτογραφιών της σειράς: ©ABC Studios Irresistible TV.

Αν παρακολουθείς την σειρά Scandal, τότε εδώ θα βρεις όλα τα απαραίτητα για να αντιγράψεις το ντύσιμο της Olivia Pope!