Επιτέλους η Ολίβια Πόουπ επιστρέφει! Οι στιλιστικές της εμμονές που λατρεύουμε

Λευκά κοστούμια, high heels, παλτό, office τσάντες και coctail φορέματα, είναι λίγα από αυτά δεν αποχωρίζεται...
Επιτέλους η Ολίβια Πόουπ επιστρέφει! Οι στιλιστικές της εμμονές που λατρεύουμε



Αν υπάρχει μια σειρά που κάθε φορά στην κυριολεξία, όλες οι γυναίκες φωνάζουμε ''TGIT'', δεν είναι άλλο από το αγαπημένο Scandal. H αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε μόνο κολλήσει με τις εξελίξεις και το όλο δράμα της Οivia Pope  (έρωτες, πάθη, συμφέροντα, ξεκαθάρισμα λογαριασμών), αλλά επίσης δεν χορταίνουμε να αναλύουμε τις στιλιστικές της επιλογές.

Τι κι αν η πρωταγνωνίστρια Olivia Pope (Kerry Washington), σε κάθε επειδόδιο προσπαθεί να λύσει τα μυστήρια πίσω από φόνους, ή προσπαθεί να ξεφύγει από απαγωγείς; Μέσα σε όλα αυτά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι σωστά ντυμένη και πάντα με στιλ.

Τα λευκά κοστούμια, τα high heels με μύτη, τα παλτό, οι office τσάντες και τα coctail φορέματα είναι λίγα από τα προσωπικά της must-have που δεν αποχωρίζεται με τίποτα. Όπως είναι φυσικό από την επιλογή των item, καταλαβαίνουμε ότι η Pope θέλει να την βλέπουν ως μια γυναίκα που εκφράζει την αυστηρότητα και τον επαγγελματισμό, χωρίς να χάνει την θηλυκή της πλευρά.

Όσον αφορά την χρωματική παλέτα των ρούχων, κινείται σε basic αποχρώσεις όπως το λευκό, το μαύρο, το γκρι, με κάποιες χρωματικές εξαιρέσεις εκεί που χρειάζεται.

Τις περισσότερες φορές τα σακάκια, αποτελούν αγαπημένο της ρούχο και είναι φυσικό αν το σκεφτούμε καλά, αφού κινείται συχνά στους χώρους του Λευκού Οίκου και δεν μπορεί να ξεφύγει την επισημότητα της κατάστασης. Ως γυναίκα όμως, και ιδιαιτέρως όμορφη, καταφέρνει να ξεχωρίζει (να μονοπωλεί την καρδιά 2 αντρών) και να μετατρέπει οποιοδήποτε office look σε πιο εντυπωσιακό και σέξι.

Κορίτσια, μην το σκέφτεστε άλλο, ήρθε η ώρα για λίγο να μπείτε αλλά και δοκιμάσετε το στιλ της Olivia Pope και να νιώσετε όπως εκείνη. Βρείτε την δυναμική σας πλευρά, φορέστε τα ψηλοτάκουνα σας και ένα stylish κοστούμι και ζήστε για λίγο όπως η πρωταγωνίστρια του Scandal.

H gallery που ακολουθεί, θα σας μεταφέρει αμέσως στον θαυμαστό ''fashion'' κόσμο της Olivia Pope...

Ψήθηκες για #TGIT (Thank God It's Thursday) βραδιές; 

Η 5η σεζόν του Scandal προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21:50 (επίσης για περισσότερες σειρές μην ξεχάσεις το Grey's Anatomy κάθε Πέμπτη στις 21:00 και αυτή του How To Get Away With Murder κάθε Πέμπτη στις 22:40).

Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA Hellas. 

* Copyright των φωτογραφιών της σειράς: ©ABC Studios Irresistible TV.

Μιας και μιλάμε για το Scandal, δες εδώ πως ντύνται οι άντρες της σειράς, Tony Goldwyn και Scott Foley!