Ντύσου σαν τον πλανητάρχη και κατάκτησε τον κόσμο των γυναικών: Tony Goldwyn και Scott Foley θα σου δείξουν πως!

Το αντρικό στιλ στα καλύτερα του...
Ντύσου σαν τον πλανητάρχη και κατάκτησε τον κόσμο των γυναικών: Tony Goldwyn και Scott Foley θα σου δείξουν πως!



Το φθινόπωρο είναι εδώ και η βροχή μας θυμίζει πως οι αγαπημένες μας σειρές σε λίγο κάνουν πρεμιέρα. Εμείς ανυπομονούμε να καθίσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας και να δούμε τις επόμενες σεζόν των σειρών με τις οποίες έχουμε κυριολεκτικά έχουμε ''κολλήσει'' τόσο καιρό.

Οι σειρές εκτός από καταιγιστικές εξελίξεις και φοβερά σενάρια, ξεχωρίζουν πολλές φορές για τις στιλιστικές επιλογές των χαρακτήρων. Εμείς σήμερα θα αναλύσουμε το στιλ δύο αντρών που πρωταγωνιστούν στην σειρά Scandal και μοιράζονται την καρδιά της Olivia Pope (Kerry Washington). Φυσικά αναφερόμαστε στον Πλανητάρχη Fitzgerald Grant (Tony Goldwyn) και στον Jake Ballard (Scott Foley), o οποίος ας πούμε ότι ηγείται μιας υπηρεσίας εκκαθάρισης σκανδάλων. Εκτός από πολύ ενδιαφέροντες ρόλοι είναι και δύο άντρες με ωραίο στιλ. Αυτό το τελευταίο είναι κάτι που μπορεί να υιοθετήσει και το αγόρι σου (αρκεί να κάνει τις σωστές επιλογές). 

Το στιλ του Πλανητάρχη Fitzgerald Grant :

Όπως είναι φυσικό ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να ντύνεται με τον πιο casual και ατημέλητο τρόπο. Μπλε tuxedo, λευκά πουκάμισα και αυστηρές γραβάτες είναι λίγα από τα must-have του Grant. Βέβαια στην σειρά τον βλέπουμε πως ντύνεται και στην καθημερινή του ζωή με chic πουλόβερ και καλής ποιότητας μπλούζες. Εμάς προσωπικά μας αρέσει πολύ που ένας πλανητάρχης φροντίζει πολύ το look του, χωρίς να είναι βαρετός.

To στιλ του Jake Ballard :

O Ballard από την άλλη μπορεί να μην ντύνεται συνεχώς με tuxedo, αλλά ξεχωρίζει για το προσεγμένο casual στιλ του, το οποίο περιλαμβάνει δερμάτινα jacket, μακρυμάνικα t-shirt και υφασμάτινα παντελόνια. O Jake, είναι σέξι, αινιγματικός και "εγκληματικός" χαρακτήρας και αυτό φαίνεται στο στιλάτο ντύσιμο του. Σίγουρα από τους πιο hot&stylish άντρες της τηλεόρασης (sorry mr Grant)!

Οι 2 άντρες εκτός από την ίδια γυναίκα που μοιράζονται στην σειρά, έχουν άλλο ένα κοινό στοιχείο, το ωραίο και κλασικό αντρικό στιλ.

Τι λέτε αγόρια είστε έτοιμοι να ντυθέιτε όπως ο Πλανητάρχης Fitzgerald Grant και όπως ο ντεντέκτιβ Jake Ballard ;

Δείτε την gallery που ακολουθεί και νιώστε σαν τους πρωταγωνιστές του Scandal...

Ψήθηκες για #TGIT (Thank God It's Thursday) βραδιές; 

Η 5η σεζόν του Scandal κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου @ 21:50 (Επίσης για περισσότερες πρεμιέρες μην ξεχάσεις του Grey's Anatomy 12 την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου @ 21:00 και αυτή του How to get away with murder, την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου @ 22:40)

Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA Hellas. 

* Copyright των φωτογραφιών της σειράς: ©ABC Studios Irresistible TV.