Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Με χορό και κλαρίνα η πρεμιέρα για Το Πρωινό

Πώς γίναμε σοφότεροι βλέποντας την πρεμιέρα των Λιάγκα – Σκορδά.
Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Με χορό και κλαρίνα η πρεμιέρα για Το Πρωινό



Αν ο Μάρκος Σεφερλής άνοιγε σήμερα την τηλεόραση για να δει «Το Πρωινό» θα ήταν πολύ περήφανος για τους πρώην ανταγωνιστές του. Γιατί οι συντελεστές της εκπομπής έστησαν μία επιθεώρηση με τα όλα της για την έναρξη της σεζόν. 

Για την ακρίβεια, μας πήγαν πίσω στις σειρές των 90s τύπου «Εμείς και εμείς» όπου οι πρωταγωνιστές γλεντούσαν με κλαρίνα τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα, τραγουδούσαν playback και «καιγόταν» έτσι χωρίς λόγο ένα ολόκληρο επεισόδιο χωρίς να συμβαίνει τίποτα. 

Κοινώς, είχαμε μία από τις πιο awkward στιγμές στην ιστορία της τηλεόρασης. Πώς νιώθεις όταν βλέπεις την Τατιάνα Στεφανίδου να χορεύει; Κάπως έτσι. Δες το και θα καταλάβεις. 

«Τικατάκα τικατά άσε μας να τραγουδάμε για σένα, κλασικά στις 10:00 εδώ στον ant1 » είναι, λοιπόν, το σύνθημα που φλέρταρε με την trash αισθητική και που κατά ένα περίεργο λόγο μας έχει κολλήσει σαν πιασάρικο τζινγκλάκι. 

Σιγοτραγουδώντας το, αποφασίσαμε μοιραστούμε με τους αναγνώστες του FollowMe τα πράγματα που μάθαμε και μας έκαναν σοφότερους. 

Η Σάσα Σταμάτη «το ‘χει» στο εξωτερικό ρεπορτάζ και μάλιστα φέτος θα είναι περισσότερο χρόνο εκτός στούντιο. Μας φάνηκε χαριτωμένο που έβαζε τον κόσμο να βρίζει τους συντελεστές της εκπομπής της και την ίδια ώρα απαντούσαν σε ερωτήσεις τύπου: «Πιστεύεις ότι ο Λιάγκας τρώει παντόφλα;». 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπορεί αύριο μεθαύριο να παντρευτεί την Ιλένια Ουίλιαμς σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα. 'Οπως θα ξέρεις, το κορίτσι θα δουλεύει στην εκπομπή του καλού της με τη Μαίρη Συνατσάκη. Δες τι είπε ο Ουγγαρέζος για την έκθεση της σχέσης του. 

Η Μαρία Ηλιάκη, έπιασε κατευθείαν το νόημα. Άφησε να εννοηθεί ότι ο Βαγγέλης Περρής, ως αρχισυντάκτης της εκπομπής, έφερε την Ιλένια στην εκπομπή λόγω της σχέσης της με τον Ουγγαρέζο. O ίδιος πέρασε από τα στούντιο και δεν έκανε κάποιο σχόλιο για τη σπόντα της Ηλιάκη. Για την ακρίβεια, ούτε που μίλησε. 

Η Μαίρη Συνατσάκη προφανώς νευρίασε και δεν ένιωσε άνετα με τη φωτογραφία που δημοσίευσε το «Hello» να φιλιέται με το σύντροφό της. Τη φρίκαρε το γεγονός ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να σηκώσει ένα κινητό και να διαδώσει την προσωπική της ζωή. 

Παρεπιπτόντως, τελικά αυτό που κρατούσε η Μαίρη δεν ήταν τυρόπιτα αλλά φαλάφελ

Οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν τα μπουζούκια στο αίμα τους. Πώς μπορούν πρωί πρωί και χορεύουν έξαλλοι το τραγούδι του Κώστα Αγέρη «Πώς το ‘παθα αυτό» λίγο πριν το διάλειμμα ουδείς ξέρει. 

Η Μαρία Μπεκατώρου είπε ότι τα «Καρντάσιανς» ήταν μία ωραία τηλεοπτική εμπειρία αλλά ήταν λίγο στημένη. Άλλο ένα inside gossip που μάθαμε είναι ότι οι συντελεστές του «Πρωινό ΣΟΥ-ΚΟΥ» ήθελαν τη Σάσα Σταμάτη στο team. 

Η Amal Allamudin είναι 1.81 και ζυγίζει 48 κιλά. Καλά άκουσες. Το είπε η Ελεάννα Τρυφίδου on air. 

H Φαίη όπως και η Ελένη Μενεγάκη ντύθηκε στα λευκά.  Το φόρεμά της ήταν BSB και οι γόβες Casadei.

O hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος λάτρεψε την Caitlyn Jenner. Είπε ότι είναι τρομερός άνθρωπος, φιλόξενη, φανταστική γυναίκα και ότι δεν θύμιζε σε τίποτα τον Bruce Jenner που γνώριζε παλιά. Επίσης, ήξερες ότι φοράει extensions;  

Στο Χαλάνδρι υπάρχει κομμωτήριο που λειτουργεί και σαν καφέ. 

Η Δούκισσα Νομικού είναι φουλ ερωτευμένη με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και αν κρίνουμε από τα λεγόμενά της μάλλον θέλει να γίνει ο πατέρας των παιδιών της. «Είναι η χαρά της ζωής», «πάντα με κάνει χαρούμενη», «κοκκινίζω κάθε φορά που μιλάω για εκείνον», «είναι ευγενικός, έχει τρόπους, είναι από καλή οικογένεια, είναι φανταστικός», «νιώθω έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα και να απογαλακτιστώ». Τι άλλο θες; 

Δες ΕΔΩ αν ο Γιώργος Λιάγκας είναι σέξι.