Γιώργος Λιάγκας: Πάντα μου την πέφτουν οι γυναίκες

Όποια τον βρίσκει σέξι να σηκώσει το χέρι! 10 γυναίκες απαντούν.
Γιώργος Λιάγκας: Πάντα μου την πέφτουν οι γυναίκες



Πολύ μας άρεσε η συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Αργά» ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής ήταν ευθύς στις απαντήσεις του όπως πάντα και είχε να διηγηθεί τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες. Αυτό, βέβαια, που κρατήσαμε εμείς εδώ στο FollowMe είναι πως δήλωσε ότι πάντα του την πέφτουν γυναίκες κι ας ας ξέρουν ότι είναι παντρεμένος με παιδί.   «Σου την πέφτουνε οι γκόμενες τώρα που ξέρουν ότι είσαι παντρεμένος και πατέρας;» ρώτησε για την ακρίβεια ο Νίκος Μαστοράκης με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει: «Πάντα μωρέ! Κοπέλες που θεωρούν ότι μπορεί να τις βοηθήσεις να κάνουν καριέρα..!». Είπε ακόμα ότι δύο γκέι άντρες επιχείρησαν κάποτε να τον φιλήσουν.

Αυτές οι ατάκες του Γιώργου Λιάγκα μας έκαναν να αναρωτηθούμε αν τελικά είναι καρδιοκατακτητής και αν θα του την πέφταμε ποτέ. Τελικά, επειδή εδώ στο FollowMe δεν βγάλαμε άκρη, αποφασίσαμε να κάνουμε σε 10 τυχαίες γυναίκες το εξής ερώτημα: 

Βρίσκεις σέξι τον Γιώργο Λιάγκα; Εσύ θα του την έπεφτες; 

Ιδού οι απαντήσεις:

Χαρά, 28

Εννοείται πως θα του την έπεφτα αν ήταν ελεύθερος. Είναι άτομο χαρούμενο, με χιούμορ, καλός σύζυγος, ειλικρινής και αυθόρμητος. Μπορεί να μην είναι ο Brad Pitt αλλά έχει τη γοητεία του. Ειδικά, όταν τον ακούω σε συνεντεύξεις μου βγάζει ένα πολύ γλυκό πρόσωπο. 

Αλεξάνδρα, 35

Όχι, δεν είναι σέξι ο Λιάγκας μην τρελαθούμε. Μόνο για φίλο και για κους-κους. 

Φωτεινή, 26 

Τον θεωρώ απίστευτα σέξι. Ξέρεις γιατί; Ενώ νομίζεις ότι είναι κάφρος, κατά βάθος είναι ευαίσθητος και ντροπαλός. Άσε που μου θυμίζει έναν παλιό μου έρωτα. Επίσης, τον βρίσκω πολύ ενδιαφέρον τύπο, είναι άτομο που έχεις να συζητήσεις πράγματα μαζί του. Όταν είναι ειδικά μαυρισμένος και αδυνατισμένος είναι σκέτος κούκλος.

Κωνσταντίνα, 32

Ούτε καν. Με τίποτα. Δεν μου αρέσει καθόλου. Και μου τη σπάει που κράζει όλο τον κόσμο, ενώ εκείνος δεν είναι καλύτερος. 

Ελένη, 29

Εμφανισιακά δεν μου αρέσει ο Λιάγκας. Γενικώς, το εξωτερικό δεν με πολυαπασχολεί και συνήθως ψαρώνω με το ωραίο φλερτ, όμως βαθειά μέσα μου πιστεύω ότι δεν φλερτάρει ωραία, ότι είναι λίγο χοντροκομμένος. Από την άλλη πλευρά, θα ήθελα να πιω έναν καφέ μαζί του και να λέμε εξυπνάδες. 

Ιωάννα, 28

Τον Γιώργο Λιάγκα θα τον ήθελα πρωτίστως για φίλο μου και όχι για γκόμενο. Θα εμπιστευόμουν τη γνώμη του κυρίως για τα επαγγελματικά ζητήματα γιατί ξέρω ότι θα ήταν ειλικρινής απέναντί μου και θα μου έδινε τις πιο σωστές συμβουλές. Αν τον βρίσκω σέξι δεν ξέρω, μάλλον όχι γιατί είναι πολύ μεγάλος για τα δεδομένα μου. Τον βλέπω σαν τον Λάτσιο. 

Σοφία, 26

Αν είναι να μου εξασφάλιζε μια θέση στο Πρωινό άνετα θα του έκανα πέσιμο. Είναι κυνικό, το ξέρω αλλά δεν είναι και άσχημος. Μιλάμε για ένα νόστιμο και διάσημο άντρα οπότε why not; 

Βίκυ, 33

Κοίτα, δεν θα του την έπεφτα αλλά αν με φλέρταρε με τν σωστό τρόπο θα έλεγα ναι. Μόνο όμως αν ήταν single γιατί δεν μου αρέσουν οι εξωσυζυγικές σχέσεις. 

Θεοδώρα, 29

Το παράξενο με τον Λιάγκα είναι ότι ενώ τον βρίσκω σέξι στο Πρωινό, με ξενερώνει στο Voice. Τον θέλω χαλαρό και σαν στο σπίτι του, όχι στημένο, με κοστούμι και δέκα κιλά μακιγιάζ. 

Αριστέα, 37 

Προσωπικά, δεν τον βρίσκω σέξι. Το μόνο σέξι κομμάτι πάνω του είναι η συμπεριφορά του όσον αφορά τη Φαίη Σκορδά. Φαίνεται ότι στηρίζει δηλαδή τη γυναίκα του και δείχνει πολύ περήφανος για εκείνη.  

Δες ΕΔΩ το άλμπουμ βάφτισης του γιου του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.