Game of Thrones: Ο Τyrion τραγουδάει με τους Coldplay και γίνεται viral (Video)

Tρέλανέ μας Tyrion!
Game of Thrones: Ο Τyrion τραγουδάει με τους Coldplay και γίνεται viral (Video)



O αγαπημένος (μου) Tyrion Lannister μπορεί στην 5η σεζόν της σειράς να είναι εξόριστος, άπλυτος, ακάθαρτος, με μούσια και να απειλείται η ζωή του όμως at least μπορεί να... τραγουδήσει! Βέβαια, εδώ που τα λέμε δεν είναι κι εύκολο να επιβιώσει ένας χαρακτήρας στο Game of Thrones. 

Άλλωστε πόσοι έχουν μείνει πια; Άστο μην το σκέφτεσαι, κανείς! Ο 45χρονος Peter Dinklage πάντως τα έχει καταφέρει μια χαρά. Όσο μπόι του λείπει τόσο θάρρος έχει! Για αυτό, είπε να κάνει έναν "φόρο τιμής" σε όλους τους dead χαρακτήρες της σειράς που... "έφυγαν" νωρίς κάνοντας όλους εμάς να κλαίμε με μαύρο δάκρυ. 

Νed Stark, Khal Drogo, Robert Baratheon, Joffrey ποιον να πρωτοθυμηθούμε; Tον Tywin Lannister (τον πατέρα του) που ο ίδιος τον "έφαγε" μπαμπέσικα; "Θυμάστε τον Ned Stark, είχε πολύ πλάκα! Αλλά επιβίωσε μέχρι την 1η σεζόν" τραγουδά ο Tyrion στα πλαίσια της νέας καμπάνιας της φιλανθρωπικής οργάνωσης Red Nose Day προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τους ανθρώπους που ζουν στα όρια της φτώχειας. 

Έτσι, συνεργάστηκε με τους Coldplay σε μία... μιούζικαλ εκδοχή του  Game of Thrones και φυσικά το video έχει σπάσει το internet. "I' m still going strong" τραγουδά ο ίδιος και έτσι ελπίζουμε! Να τους θάψει όλους!

Δες το video

Δες τους 5 πιο συγκλονιστικούς θανάτους του Game of Thrones που μας άφησαν άφωνους EΔΩ 

Δες τα νέα hot ζευγάρια των Επτά Βασιλείων ΕΔΩ