Game of Thrones: Tα νέα hot ζευγάρια των Επτά Βασιλείων

To ότι η Daenerys παντρεύεται τον Hizdahr zo Loraq... ας πούμε;
Game of Thrones: Tα νέα hot ζευγάρια των Επτά Βασιλείων



Ναι ok. Μπορεί να μην είναι με τον Khal Drogo η Daenerys Targaryen. Μπορεί να μην ξαναδούμε ποτέ τον Νed Stark με την Lady Catelyn, ούτε τον Robb Stark με την Talisa. Όμως, ο πέμπτος κύκλος της σειράς αρχίζει πλέον να αποκτά ξανά ενδιαφέρον. Ίντριγκες, σεξ και βία συνεχίζονται στο Westeros.

Daenerys και Hizdahr zo Loraq

Οι... αρραβωνιασμένοι! Αντί να τον πετάξει στους Δράκους (όπως ήθελε μέχρι πρότινος) αποφασίζει να τον παντρευτεί (ω ναι). Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση, όμως μέχρι στιγμής το πάνε καλά. Αυτός την φοβάται και εκείνη παραδέχεται επιτέλους πότε εκείνος είναι σωστός και πότε εκείνη κάνει λάθος! (Που 'σαι Khal Drogo να δεις...). 

Ramsay και Sansa

Αρραβωνιασμένοι και αυτοί! Αυτή η έρημη η Sansa να δούμε τι άλλο θα τραβήξει! Βέβαια, ο κακός Ramsay δεν της έχει κάνει κάτι (ακόμα), αλλά ποιος ξέρει; Πάντως, όπως και να χει είναι ένας από τους γάμους που δεν εγκρίνουμε με τίποτα... 

Missandei και Grey Worm

Επιτέλους βρε παιδιά παραδεχτήκατε τα αισθήματά σας! Το μόνο πρόβλημα είναι το ανατομικό "θεματάκι" που έχει ο Grey Worm. Ωστόσο, εγκρίνουμε και θέλουμε να απολαύσουμε αυτό το τρυφερό φιλί! 

Roose και Walda

Το ότι περιμένουν... παιδί ας πούμε; Τι να εγκρίνουμε δηλαδή (είμαστε σοβαροί τώρα); Kαι όχι δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι ένα αταίριαστο ζευγάρι (μόνο). Αλλά με την κακία του Roose. 

Ramsay και Myranda

Κατ' αρχάς ταιριάζουν γιατί είναι spycho και οι δυο και αξίζει ο ένας στον άλλον! Ωστόσο, είναι και οι δύο τουλάχιστον... αηδιαστικοί, οπότε δεν εγκρίνουμε! Εκτός αυτών, είναι μια σχέση απαγορεύμενη, άλλωστε ο Ramsay θα παντρευτεί την Sansa (αν δεν υπάρξει καμιά ανατροπή)! 

Spoiler Alert: Γάμοι και εκτελέσεις στο 5ο επεισόδιο του Game of Thrones! Δες ΕΔΩ

Δες τους 5 πιο συγκλονιστικούς θάνατους του Game of Thrones που μας άφησαν άφωνους EΔΩ 

Game of Thrones: Γιατί τα πρώτα επεισόδια του 5ου κύκλου μας άφησαν αδιάφορους ΕΔΩ