Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες αυτά είναι τα ψέματα που σας αραδιάζουμε

Μέρα που είναι ας τα πάρει το ποτάμι…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες αυτά είναι τα ψέματα που σας αραδιάζουμε



Η 1η Απριλίου έφτασε, ο καιρός έγινε ανοιξιάτικος και τα ψέματα πάνε σύννεφο. Τόσο που τα έχουμε πάει εμείς οι άντρες σε άλλο επίπεδο. Γιατί ναι, λέμε και ψέματα μέσα σε όλα αυτά τα τόσα… αρνητικά που έχουμε!

Το θέμα είναι ότι απλά τα λέμε για να γλυτώσουμε την μουρμούρα, την γκρίνια και τις εξηγήσεις. Συνήθως τα λέμε για να μην μας διακόψετε στην μέση της πράξεως και αρχίσει καυγάς τόσο επικός που τα ομηρικά έπη μπροστά του θα μοιάζουν με Mickey Mouse.

Ας τα πάρουμε από την αρχή…

Το ψέμα: Μωρό μου δεν θέλω να φορέσω προφυλακτικό. Αλήθεια είμαι «καθαρός».

Η αλήθεια: Ευτυχώς, το λένε ελάχιστοι. Και έχουν πάει με 100 τύπισσες αγνώστου προελεύσεως και προφανώς αμφιβόλου ηθικής. Αν ισχύουν τα δυο προηγούμενα, φαντάσου την υγιεινή τους. Οπότε ότι και αν πει, τον αγαπάτε, τον λατρεύετε… προφυλακτικό!

Το ψέμα: Αγάπη μου, το κάνεις τέλεια (το στοματικό…)

Η αλήθεια: Όταν ακούς πολλά ναι, αυτό, εκείνο το άλλο, εκείνη την ώρα να φοβάσαι. Γιατί σε νορμάλ συνθήκες αποσβολωνόμαστε και δεν μιλάμε. Απολαμβάνουμε. Τώρα τον δαγκάνεις τον άνθρωπο; Τον γρατζουνάς; Κάτι δεν κάνεις καλά, αλλά δεν θα το αναλύσω, θα με κόψει το ΕΣΡ από το δίπλα γραφείο.

Το ψέμα: Εντάξει, ότι θα σε έπαιρνα τηλέφωνο

Η αλήθεια: Όχι, δεν θα σε έπαιρνε. Ούτε σε μια ώρα. Ούτε σε μισή ώρα. Βασικά σε καμιά ώρα και αν. Τώρα μπάλα βλέπει; Pro παίζει; Μην σε δαιμονίσω και δεν το θέλω, μπορεί να είναι με καμιά άλλη. Αλλά όχι δεν θα σε έπαιρνε.

Το ψέμα: Όχι ρε αγάπη μου, δεν έχεις παχύνει

Η αλήθεια: Χαχαχαχαχαχα! Όσες φορές και αν ρωτήσεις η ενστικτώδης απάντηση είναι «όχι». Είναι σαν το «είναι ομορφότερη από εμένα;». Όχι. «Κοιτούσες τον… (ξέρεις)». Όχι. Σε κλάσματα μιλάμε τώρα… Και πιθανότατα να έχεις παχύνει, αλλά αν διαβάζεις, θα ξέρεις πως οι καμπύλες είναι σεξι στην γυναίκα!

Το ψέμα: Είναι το καλύτερο sex που έχω κάνει.

Η αλήθεια: Εδώ μπορεί και να λέει αλήθεια. Αλλά επειδή οι ποσοστιαίες μονάδες αγγίζουν εκείνες πρώην κυβερνόντος κόμματος (γκουχ, γκουχ), μάλλον δεν είναι. Όχι έχει κάνει κάτι άλλο καλύτερο, το οποίο αγνοείς είτε επειδή θα σε έχει απατήσει είτε επειδή αν το μάθεις θα αρχίσει ανάκριση τρίτου βαθμού. Βγάλε τα αυγά από την φωτιά…

Το ψέμα: Δεν βλέπω πορνό. Είναι αηδιαστικά…

Η αλήθεια: Όπως έχει αναλυθεί εκτενέστερα από την αφεντιά μου όλοι οι άντρες το κάνουμε αυτό. ΟΛΟΙ. Αν σου πει ότι δεν βλέπει, πιθανότατα θα είναι ΚΑΙ συνδρομητής σε site που χρειάζεται λεφτά.

Το ψέμα: Δεν ξέρω ρε μωράκι τι είναι αυτή η χρέωση στην πιστωτική…

Η αλήθεια: Το βρήκες! Έγινε συνδρομητής σε site με πορνό!

Το ψέμα: Έχω πάει μόλις με τρεις γυναίκες στη ζωή μου!

Η αλήθεια: Έχει δυο όψεις εδώ. Πιθανόν να έχει πάει με λιγότερες. Κακό αυτό. Πιθανόν και με περισσότερες: Κακό και αυτό. Γιατί ποιος ξέρει με τι κουμάσι έχεις μπλέξει. Τέλοσπαντων, η συνάρτηση που αποκαλύπτει τον πραγματικό αριθμό είναι: x (αριθμός παρτενέρ) + 15 /5 = Πραγματικότητα. Η εξίσωση είναι σε εκκρεμότητα για να πάρει αναγνώριση από το Μετρικό Σύστημα.

Το ψέμα: Φυσικά και θυμάμαι την επέτειο μας…

Η αλήθεια: Θυμάται πότε ιδρύθηκε η ομάδα του, πότε έφαγε τελευταία φορά κοντοσούβλι (εξαιρετική επιλογή) και πότε τον έτσουξε την τελευταία φορά που πήγε τουαλέτα το πέος του (άουτς). Όχι, δεν θυμάται ακριβώς. Αν θυμάται, κράτα τον. Θα τον αναλάβουμε εμείς για τα περαιτέρω…

Το ψέμα: Θέλω να γίνεις γυναίκα μου

Η αλήθεια: Κάτι του έκανες στο σεξ και τον έφερες στο σημείο που λύγισε. Κάτι θέλει να σου ζητήσει ανώμαλο και δεν ξέρει πώς να το πει. Κάτι έπαθε. Κάτι σχεδιάζει. Κάτι, κάτι, κάτι…

Το ψέμα: Δεν είναι αυτό που νομίζεις

Η αλήθεια: Είναι αυτό που νομίζεις. Και ακόμη χειρότερο…

Το ψέμα: Είμαι ερωτευμένος μαζί σου

Η αλήθεια: Είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου…