Εξομολογήσεις ενός άντρα:Ναι βλέπουμε πορνό! Και μας αρέσει μαζί σας

Μην ρωτήσεις το αγόρι σου αν βλέπει. Και όχι να σου πει, βλέπει...
Εξομολογήσεις ενός άντρα:Ναι βλέπουμε πορνό! Και μας αρέσει μαζί σας



Το πορνό για έναν άντρα είναι ιεροτελεστία. Από εφηβική ηλικία μέχρι και τα βαθιά γεράματα η ψυχολογία της κλειδαρότρυπας είναι μπολιασμένη μέσα μας. Όταν δε, βλέπουμε μαζί σας, ακόμη καλύτερα.

Η τσόντα (sic) είναι αυτό που απενοχοποιούμε εμείς τα αγοράκια πολύ γρήγορα. Ακόμη θυμάμαι όταν ήμουν έξι-επτά χρονών και τα μεγάλα μου ξαδέρφια έβλεπαν (καλοί και δαύτοι), πως κοιτούσα αποσβολωμένος. Μετά βέβαια είχα ένα ηλίθιο χαμόγελο στο στόμα αλλά… still είχε πλάκα.

Στην πορεία και δη στην εφηβεία (μην ρωτήσεις γιατί) αποκτά τόση σημασία όσο το να βλέπουμε ποδόσφαιρο. Αηδιαστικό, έχεις δίκιο αλλά έχει την εξήγηση του. Πολύ απλά γιατί μας αρέσει. Τόσο που ένα video 5 λεπτών εμείς το βλέπουμε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ σε 30 δευτερόλεπτο. Από την αρχή στην μέση και από εκεί στο τέλος του video. Τσακ μπαμ. Όμως εκτός από τα προφανή έχει και εκπαιδευτικό σκοπό.

Ότι κάνουμε στο κρεβάτι δεν είναι από ένστικτο. Από ένστικτο το κάνει ο σκύλος μου και ακόμη δεν μου έχει χαρίσει κουτάβια ο ανεπρόκοπος. Τι νομίζατε; Πως κάθε κίνηση είναι βγαλμένη από το μυαλό; Όχι! Είναι χρόνια δουλεμένες στην προπόνηση στο video σαν τους ποδοσφαιριστές. Αναλύουμε, βλέπουμε, κοιτάμε και το εφαρμόζουμε στην πράξη. Και όχι, δεν σας χάλασε.

Ακόμη θυμάμαι μια φίλη μου που ορκιζόταν πως το αγόρι της δεν βλέπει πορνό. Επίσης θυμάμαι το γέλιο που έριξα όταν την ρωτούσα πράγματα που μόνο επί σκηνής μπορούσε να είχε δει και τα ήξερε. ΟΚ, το κατάλαβε μετά αλλά δεν σοκαρίστηκε.

Τώρα γιατί μας αρέσει μαζί σας; Η ατάκα που θα ακουστεί στο 99,9% των περιπτώσεων είναι: «Το δοκιμάζουμε; Λες να μπορούμε να το κάνουμε;». Και εκτός από αυτό μας «φτιάχνει» να ξέρουμε ότι βλέπετε και εσείς, έστω και με εμάς δίπλα. Τα επιφωνήματα «ίου», «ανωμαλία είναι αυτό» και άλλα τέτοια θεωρούνται κίτρινη κάρτα. Η οποία θα βγει μετά την ερωτική επαφή, γιατί ας το παραδεχτούμε, δεν είμαστε και τόσο κορόιδα.

Το πορνό λοιπόν για εμάς είναι η ένοχη απόλαυση. Όλων οι σύντροφοι σας βλέπουν και ας μην το παραδέχονται. Και κοπέλα αν έχουμε θα δούμε. Γιατί είναι προγραμματισμένο. Δεν είναι θέμα… πείνας. Είναι απλά το ένστικτο της κλειδαρότρυπας που σου περιέγραψα πιο πάνω.

Η παρανόηση βέβαια έχει οδηγήσει και σε προβλήματα. Να σου πω εγώ για χωρισμούς επειδή ο ένας ήθελε να δοκιμάσει κάτι περίεργο στην κοπέλα του; Έχω πολλούς φίλους! Εννοείται ότι αν βλέπεις διαρκώς πορνό κάνεις κακό σε σένα. Γιατί μπερδεύεις την κοπέλα με τις επαγγελματίες (έχουν περάσει πολύ πόνο, πίστεψε με), η κοπέλα δεν έχει όρεξη να ικανοποιήσει ότι του φανεί του αλλουνού και… πάπαλα!

Ναι λοιπόν, μας αρέσει να βλέπουμε πορνό. Μας αρέσει να είστε και εσείς μαζί μας. Και το αντρικό φύλο θα βλέπει πορνό μέχρι να εμφανιστούν στις ταινίες παραγωγής πρωταγωνίστριες με τρίχες στο στέρνο. Που και πάλι δεν παίρνω όρκο ότι δεν θα βλέπουμε…

Επίσης είναι ανεκτίμητη η αξία του χοροπηδήματος όταν ανοίγει η πόρτα του δωματίου! Είτε είσαι 12 χρονών είτε... 112!

ΥΓ προς άντρες: Όχι, οι delivery, οι υδραυλικοί και τα pool boys δεν έχουν τα τυχερά τους στην πραγματική ζωή.

ΥΓ προς γυναίκες: Όχι το 50 Shades Of Grey δεν είναι για δοκιμή στο κρεβάτι.