Μαριέττα Φαφούτη: Στις 4/10 γιορτάζει τα γενέθλιά της στο Gazarte!

Δεν θα είναι live αυτό, party θα είναι!
Μαριέττα Φαφούτη: Στις 4/10 γιορτάζει τα γενέθλιά της στο Gazarte!



Μα γι' αυτό είναι η αγαπημένη μας. Γιατί είναι μια από μας, που γελάει, κλαίει, νιώθει αμήχανα, αγχώνεται, γιορτάζει και παρτάρει.

Η Μαριέττα Φαφούτη την Κυριακή συμπληρώνει κάποια (πολύ λίγα) χρόνια ζωής κι αποφάσισε να το γιορτάσει μαζί μας! Μας καλεί λοιπόν στο πιο ξέφρενο πάρτυ γενεθλίων της χρονιάς στο Gazarte!

Το gold girl της ελληνικής pop, ως γνήσια Ζυγός, έχει καταφέρει να εξισορροπήσει στα τραγούδια της τα εκρηκτικότερα συστατικά: μελωδίες που κολλάνε στο μυαλό και δεν φεύγουν, λικνιστικούς ρυθμούς, μαγικές ενορχηστρώσεις. Κι ένα ξέφρενο κέφι στις ζωντανές εμφανίσεις της που παρασέρνει τους πάντες και τα πάντα. Oδοστρωτήρας τις απλές μέρες η Μαριέττα. Φαντάζεσαι τι θα κάνει στα γενέθλια της; 

Διασκευές, καινούρια και παλιά κομμάτια της, αγγλόφωνα και ελληνικά, μπαλάντες ή "ξεσηκωτικά", όλα θα μας τα πει την Κυριακή.  

Σε μια τρελή βραδιά στην Ταράτσα του Gazarte επέλεξε να σβήσει τα κεράκια της(Πόσα κεράκια; Τι αδιακρισία! Ρωτάνε ποτέ μια κυρία τέτοια πράγματα;) παρέα με το γνωστό κι αγαπημένο συγκρότημά της. Γιατί όποιος μεγαλώνει ωραία, το γιορτάζει. Μέχρι τελικής πτώσεως! 

Παίζουν οι μουσικοί: 
Ευαγγελία Ξυνοπούλου: φωνητικά-κρουστά 
Εύη Κουρτίδου: φωνητικά-κρουστά Παναγιώτης Ζούγρος: φωνητικά-κρουστά-ηλεκτρική κιθάρα 
Θοδωρής Ζευκιλής: μπάσο 
Κώστας Χαλιώτης: ντραμς 
Γιώργος Ζαρέας: τρομπόνι 
Ρένος Παπασταύρος: πλήκτρα-sampling 
Δημήτρης Σιάμπος: κιθάρες
Άρης Ζέρβας: τσέλο

Tην Κυριακή, 4/10 στην Ταράτσα του Gazarte (210 3460347). 
Είσοδος: 9,00€

Δες εδώ πού μπορείς να πας για κρασάκι στο Κέντρο της Αθήνας.