Συναυλίες Σεπτεμβρίου 2015 : Σε αυτές θα πάμε σίγουρα

Κράτα σημειώσεις (ναι, έρχεται και ο Jared Leto με την μπάντα του)!
Συναυλίες Σεπτεμβρίου 2015 : Σε αυτές θα πάμε σίγουρα



Τι κι αν ευχαριστήθηκες συναυλίες αυτό το καλοκαίρι; Έχεις την εντύπωση πως τελείωσαν; Βγάλε γρήγορα το ημερολόγιο από την τσάντα και κράτα σημειώσεις. Αλλιώς printscreen και αποστολή στον κολλητό ή την κολλητή σου.

3 Σεπτεμβρίου Ειρήνη Σκυλακάκη | Gazarte
Μια από τις γυναικείες φωνές που έχουν καθορίσει το χαρακτήρα της σημερινής αγγλόφωνης σκηνής στην Ελλάδα, η γλυκύτατη Ειρήνη Σκυλακάκη, θα σημάνει την επανέναρξη του νέου θεσμού της πόλης, των Gazarte Taratsa Live Sessions.

Είσοδος: 8€

Ώρα έναρξης: 22:00

 

4 Σεπτεμβρίου Nouvelle Vague | Bolivar Beach Bar
Οι Nouvelle Vague με λιτές, ακουστικές ενορχηστρώσεις που παραπέμπουν στην τεχνοτροπία της bossa nova, της jazz της δεκαετίας του ’50 και την pop των 60s θα βρεθούν στο Bolivar για ένα διαφορετικό πάρτυ.

Είσοδος: 10€ (με ποτό)

Ώρα έναρξης: 21:00

6 Σεπτεμβρίου The Jon Spencer Blues Explosion & BLML | Gagarin 205
Ήταν 2004 όταν ο Jon Spencer εμφανίστηκε τελευταία φορά στην Αθήνα με τους Blues Explosion. 11 χρόνια μετά επιστρέφει έχοντας στις αποσκευές του τον «βρώμικο, σέξι, rock 'n' roll» νέο δίσκο "Freedom Tower - No Wave Dance Party 2015" και διάθεση για ξέφρενο λάιβ  μέχρι τελικής πτώσεως.

Είσοδος: 20-22€

Ώρα έναρξης: 21:00

8 Σεπτεμβρίου Νατάσσα Μποφίλιου & Vassilikos, Γιώργος Νταλάρας, Δήμος Αναστασιάδης, Δάφνη Ζουρνατζή | Ηρώδειο
Ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος παρουσιάζει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού σε μία ενιαία συναυλία, το εμβληματικό  μουσικό  του έργο « ΧΡΟΝΙΚΟ» και το νέο του δίσκο «ΕΝΤΕΥΘΕΝ».

Είσοδος: 15-45€

Ώρα έναρξης: 21:00

11 Σεπτεμβρίου Baby Guru, Chickn & The Cave Children | Ρομάντσο
Στο πλαίσιο του μουσικού φεστιβάλ ΨΧ, οι τρεις μπάντες θα ανέβουν επί σκηνής εκπροσωπώντας την ελληνική ψυχεδελική μουσική σκηνή.

Είσοδος: 6€

Ώρα έναρξης: 20:00

14-15 Σεπτεμβρίου Γιάννης Χαρούλης | Τεχνόπολις
Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά τις τρεις sold out παραστάσεις του τον Ιούνιο στο Θεατρο Βράχων και την επίσης καλοκαιρινή του περιοδεία, κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας, στο Γκάζι για να ξαναζήσει μαζί μας και εμείς μαζί του την μοναδική εμπειρία των live παραστάσεων του. 

Είσοδος: 10 - 12€

Ώρα έναρξης: 21:00

 

17 Σεπτεμβρίου Kadebostany | Gazarte
Εκρηκτικοί και αγαπημένοι στο ελληνικό κοινό, οι Kadebostany θα εμφανιστούν "σπιντάτοι" στο πλαίσιο του Taratsa Live Sessions.

Είσοδος: 20€

Ώρα έναρξης: 21:00 

 

23 Σεπτεμβρίου Θανάσης Παπακωνσταντίνου | Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη
Παίζοντας και τραγουδώντας για τα απλά και τα περίπλοκα με οδηγό την παράδοση από τη μια και τον μαγικό ρεαλισμό από την άλλη, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στο αθηναϊκό κοινό.

Μαζί του η Ματούλα Ζαμάνη.

Είσοδος: 10 - 12€

Ώρα έναρξης: 21:00

 

30 Σεπτεμβρίου 30 Seconds To Mars | Terra Vibe 
Tην Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου οι Thirty Seconds To Mars θα αποδείξουν πάνω στη σκηνή του TerraVibe Park τι εστί stadium rock και γιατί το συγκρότημα των  Jared Leto (κιθάρα-φωνή), Shannon Leto (drums) και  Tomo Μiličević (κιθάρα μπάσο) θεωρείται ο σπουδαιότερος πρεσβευτής του είδους.

Είσοδος: 33-60€

Κι αν θες συναυλία στο γκαζόν, δες εδώ αυτές που θα πάμε στον Κήπο του Μεγάρου. Και σπεύσε μετά για εισιτήρια.