Κήπος του Μεγάρου: Ετοιμάσου για έναν συναυλιακό Σεπτέμβρη

Διαλέξαμε τα αγαπημένα μας live και στα παρουσιάζουμε.
Κήπος του Μεγάρου: Ετοιμάσου για έναν συναυλιακό Σεπτέμβρη



Οι συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου έχουν στιγματίσει τα τελευταία μας καλοκαίρια. Γρασίδι, μπύρα στο χέρι και ωραίες μουσικές από τους αγαπημένους μας Έλληνες καλλιτέχνες. Αυτό το Σεπτέμβρη οι ιθύνοντες του Μεγάρου αποφάσισαν να παρατείνουν το καλοκαίρι μας και εμείς διαλέξαμε τις αγαπημένες συναυλίες που θα κλείσουμε εισιτήριο asap. 

7 Σεπτεμβρίου
Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Φτερωτές Κιθάρες | "Ταξίδι στο κέντρο της πόλης" 
Μαζί τους οι Melios Balcana Mama

"Ο Νίκος Πορτοκάλογλου περιμένει τους φίλους του στον Κήπο του Μεγάρου  σε μια συναυλία - γιορτή,   παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με όλους τους σταθμούς της πορείας του, που μετράει ήδη τριάντα χρόνια.

Χαρακτηριστικά ακόρντα και δυνατές μελωδίες, στίχοι που όλοι έχουμε ψιθυρίσει, ένταση και λυρισμός, δύση και ανατολή, παρεΐστικη  ατμόσφαιρα σε ένα πάρτι για νέους όλων των ηλικιών".

Είσοδος: 10-12€

Ώρα έναρξης: 20:30

11 Σεπτεμβρίου
Δήμητρα Γαλάνη
Μαζί της η Γιώτα Νέγκα

Όλα τα αγαπημένα μας κομμάτια, αυτά που μας έκαναν να κλάψουμε, να γελάσουμε και να εκφράσουμε γενικώς τα συναισθήματά μας, σε μια δυνατή παρουσία της αγαπημένης μας ερμηνεύτριας.

Είσοδος: 10-12€

Ώρα έναρξης: 20:30

 

13 Σεπτεμβρίου 
Μαριέττα Φαφούτη “GOLD”
Opening act: Angelika Dusk

Η Μαριέττα και η οκταμελής μπάντα της επιστρέφουν παρέα με την Angelika Dusk για ακόμα μια χρονιά.

"Λαμπερή ποπ, μελωδίες πασπαλισμένες με χρυσόσκονη, αμέτρητες ηλιόλουστες μουσικές στιγμές και ένα ρεπερτόριο γεμάτο από τραγούδια της Μαριέττας που έχουν κατακλύσει τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση, αγαπημένες επιτυχίες από το Homemade Joy και το Try A Little Romance και άκρως ανατρεπτικές διασκευές".

Είσοδος: 10-12€

Ώρα έναρξης: 20:30

14 Σεπτεμβρίου
Μαρίζα Ρίζου "Μια στιγμή στο φως του Κήπου"

"Για αυτή τη στιγμή που όλοι αναζητούμε και αναμένουμε, για αυτά τα λίγα λεπτά που η ψυχή φωτίζεται από μια όμορφη μελωδία, ένα αδιάσειστο συμπέρασμα, ένα αγαπημένο πρόσωπο, ένα γέλιο από καρδιάς… 

Για αυτήν ακριβώς τη στιγμή, η Μαρίζα Ρίζου, λίγο πριν την κυκλοφορία του 2ου ολοκληρωμένου της άλμπουμ, με το promo single της “Είναι μικρή η ζωή” ήδη να έχει κατακτήσει τις καρδιές μας αλλά και τα ραδιόφωνα, κλείνει την καλοκαιρινή της περιοδεία στον Κήπο και διαλέγει να τραγουδήσει ό,τι αγαπάει, με στόχο να σταθούμε όλοι μαζί, έστω και για λίγο, στο φως".

Είσοδος: 10-12€

Ώρα έναρξης: 20:30

15 Σεπτεμβρίου
Locomondo, Πέννυ Μπαλτατζή, George Gaudy & SUN 

"Μια βραδιά κεφιού και χορού παρέα με τους Locomondo, πλαισιωμένους από δύο καλλιτέχνες που έχουν αναδειχθεί νικητές του Jumping Fish Song Contest, της Πέννυς Μπαλτατζή και του George Gaudy με τη νέα του μπάντα, τους SUN. Μια από τις δημοφιλέστερες live μπάντες της Ελλάδας και δύο ανερχόμενα ταλαντούχα ονόματα θα ξεσηκώσουν τους μουσικόφιλους της Αθήνας ως το καλύτερο δείγμα που έχει να επιδείξει η σύγχρονη εγχώρια μουσική σκηνή".

Είσοδος: 10-12€

Ώρα έναρξης: 20:30

25 Σεπτεμβρίου
Πάνος Μουζουράκης | "Πάνος Στο Γκαζόν"

Ο Πάνος Μουζουράκης με την ιδιαίτερη φωνή μετά από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ και πολλές εξαιρετικά επιτυχημένες συνεργασίες μας προσκαλεί σε ένα μεγάλο πάρτι ... "πάνω στο γκαζόν" υπενθυμίζοντάς μας, πως τις πιο κρίσιμες στιγμές μας περιμένει στο βάθος πάντα ένας κήπος. 

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή αγάπης, θα έχουμε την ευκαιρία ν’ απολαύσουμε την ξεχωριστή φωνή του καλλιτέχνη σε τραγούδια δικά του καθώς και σε πρωτότυπες έως και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια που τον σημάδεψαν: ροκ, swing μέχρι αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε εντελώς νέες εκδοχές καθώς και κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια που ετοιμάζει, μεταξύ αυτών και το ειδικά για την περίσταση "Στο Βάθος Κήπος". 

Είσοδος: 10-12€

Ώρα έναρξης: 20:30

Κι επειδή ακόμα το καλοκαιράκι καλά κρατεί, δες εδώ σε ποιες πισίνες θα πας για το μπάνιο σου (δίνοντας λίγα χρήματα).