Διαγωνισμός! Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε μία από τις 4 Δωροεπιταγές της Bodytalk για να ανανεώσεις την sporty γκαρνταρόμπα σου!

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας και μπορεί να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν από 1 δωροεπιταγή Bodytalk, αξίας 50 ευρώ!



Υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα σε κάνουν να αγαπήσεις το σώμα σου και ένας από αυτούς είναι ξεκινήσεις να το "ακούς" και να το κρατάς στην καλύτερη φόρμα, με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση- δεν χρειάζονται υπερβολές, απλά να κάνεις σιγά σιγά μικρές αλλαγές στις καθημερινές σου συνήθειες! 


Και για αυτό λατρεύουμε την Bodytalk και δηλώνουμε φανατικές κάθε συλλογής της (δες εδώ το μάθημα γιόγκα που κάναμε φορώντας Bodytalk): γιατί αγαπάει το γυναικείο σώμα και αυτό φαίνεται μέσα από κάθε κομμάτι που υπογράφει! Η ολοκαίνουρια συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 μας εν-θου-σί-α-σε με τα νέα σχέδια, τα χρώματα και τα υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα όπως μόνο η Bodytalk ξέρει και μπορεί! 


Και φυσικά θέλουμε να βάλεις και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου τα κομμάτια που θα λατρέψεις και ο τρόπος είναι απλός: δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας και μπορεί να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν από 1 δωροεπιταγή Bodytalk, αξίας 50 ευρώ! 


Hint: δοκίμασε οπωσδήποτε και τη νέα συλλογή κολάν της Bodytalk- δεν θα έχεις νιώσει τόσο όμορφα ποτέ!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμός συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί. 

Για να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμός πατήστε εδώ.