Sam Smith : Ποιος είναι ο καλλιτέχνης που έγραψε το theme του Spectre σε 20 λεπτά;

Σου συστήνουμε τη νέα "φωνή" του James Bond (είναι μόλις 22 ετών).
Sam Smith : Ποιος είναι ο καλλιτέχνης που έγραψε το theme του Spectre σε 20 λεπτά;



Γκουγκλάροντας το όνομά του, βλέπεις καταγωγή (Άγγλος), ιδιότητα (τραγουδιστής και τραγουδοποιός), ηλικία (23 ετών) και βραβεία (πολλά βραβεία). Αν δε, πληκτρολογήσεις το όνομα του στο YouTube, τα δύο πρώτα κομμάτια που θα σου εμφανιστούν, έχουν 427εκ views το ένα και 398εκ το άλλο. Αυτό είναι ένα πρώτο intro.

Με μια καλύτερη ματιά, θα δεις ότι αυτός το πιτσιρικάς με τις ωραίες μπαλάντες, που ακούς κάθε τόσο στο ραδιόφωνο, έγινε γνωστός μόλις τρία χρόνια πριν, όταν κυκλοφόρησε το single "Latch", φθάνοντας στο νούμερο 11 των UK Singles Chart (εκπληκτική αρχή αν αναλογιστεί κανείς τη "βαριά" βρετανική μουσική βιομηχανία). Μόλις λίγους μήνες αργότερα, τον Μάιο του 2013, με το "La La La", του παραγωγού Naughty Boy, θα ανέθει 10 ολόκληρες θέσεις και φιγουράροντας πια επισήμως στο Νο1.

Της επιτυχίας του αυτής, θα ακολουθήσουν δύο από τις ωραιότερες μπαλάντες τις τελευταίας διετίας, τα Stay With Me και I'm Not The Only One, 15 βραβεία (μεταξύ των οποίων 4 Grammy και 2 Brit) και κάμποσες υποψηφιότητες. Στη βράβευσή του δε, θα αποκαλύψει ανοιχτά ότι είναι είναι ομοφυλόφιλος, λέγοντας "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άντρα που ερωτεύτηκα τον περασμένο χρόνο, τον άντρα για τον οποίο γράφτηκε αυτό το album. Ευχαριστώ πολύ που με πλήγωσες, γιατί μου χάρισες 4 Grammys!".

Ο γεννημένος το 1992 Sam Smith (ναι γεννιόντουσαν και τότε άνθρωποι), είναι τριτοξάδερφος της Lily Allen, πάσχει από OCD, εμπνέεται από την Adele και την Amy Winehouse και είναι ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός του theme της νέας ταινίας του James Bond, "Spectre". Για αυτή την ευκαιρία, δηλώνει ενθουσιασμένος και σπεύδει να τιτιβίσει ότι πρόκειται για το highlight της καριέρας του (ποστάροντας και φωτογραφίες ως Bond girl).

Αρχική επιλογή του σκηνοθέτη Sam Mendes, ήταν οι Radiohead, αλλά θέλοντας να διατηρηθεί το retro ύφος που έχτισε με το Skyfall η Αdele, τελικά τη "θέση" κέρδισε ο Sam. To κομμάτι ισχυρίζεται πως το έγραψε μέσα σε 20 λεπτά. Αρκούν για να αποδώσουν το κλίμα της νέας αποστολής του πιο classic πράκτορα στην ιστορία του κινηματογράφου;

Η απάντηση στις 25 Σεπτεμβρίου, οπότε και έχει οριστεί η επίσημη κυκλοφορία του.

 

Από τη μία ο Smith που τραγουδάει για τον Bond, κι από την άλλη, o Kanye που κατεβαίνει για Πρόεδρος των ΗΠΑ (!). Δες εδώ τι λένε οι celebrity για αυτή του την απόφαση. Θα τον στηρίξουν;