Kanye West για πλανητάρχης! Τι λένε οι celeb για την υποψηφιότητά του;

Άλλος για Πρόεδρος των ΗΠΑ;
 Kanye West για πλανητάρχης! Τι λένε οι celeb για την υποψηφιότητά του;



Είναι γεγονός. Ο Kanye West θέλει το 2020 να γίνει πλανητάρχης και να κάνει την Kim Kardashian την επόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Τι γνώμη όμως έχει ο κόσμος γι' αυτή την κάπως τρελή ιδέα του διάσημου ράπερ; Το αμερικανικό Cosmopolitan ρώτησε μερικούς διάσημους πώς τους φαίνεται ο νέος υποψήφιος Πρόεδρος. Ορίστε οι απαντήσεις που πήρε.

Alec Baldwin

Νομίζω ότι είναι φανταστικό. Για οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει στην πολιτική. Σήμερα υπάρχει πολύ ελιτίστικη νοοτροπία. Πολλές ελίτ. Ακόμα και ο Kanye ανήκει σε μία ελίτ αλλά είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα.

Amanda Seyfried

Κανένα σχόλιο. Κλείσιμο ματιού. Κοιτάξτε, είναι ένας απίθανος καλλιτέχνης. (Παύση). Αποσιωπητικά. Ερωτηματικό, ερωτηματικό.

Vanessa Williams

Ωραία, θα δούμε. Πιστεύω ότι όντως θα το κάνει. Έχει χτίσει έναν δικό του κόσμο και είμαι περίεργη να δω ποια είναι η πλατφόρμα του. Και ποιος θα κατέβει απέναντί του. Είναι συναρπαστικό και οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει.

Lena Hall

Τέλεια. Ας κατέβουν όλοι οι celebrity για πρόεδροι να δούμε πως θα τα πάνε (γέλια). Θα κατέβω και εγώ.

Anna Chlumsky

Έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να το κάνει, υποθέτω. Έχουν συμβεί και πιο τρελά πράγματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που είχαμε καλλιτέχνες στον Λευκό Οίκο.

Rosie Perez

Το άκουσα και το βρήκα πολύ αστείο. Τον λατρεύω τον Kanye. Νομίζω ότι δεν πρέπει να τον κατηγορούμε. Κάνει απίθανη, πολυσύνθετη μουσική και όταν φέρεται με έναν πολυσύνθετο, παρανοικό τρόπο μας νευριάζει. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Kelly Rowland

Γιατί όχι; Εδώ ο Trump κάνει την προσπάθειά του. Θα προτιμούσα τον Kanye αντί για τον Trump.

Δες ΕΔΩ γιατί ο Donald Trump είναι βγαλμένος από σαπουνόπερα.