Kanye West : Κατεβαίνω για πρόεδρος! Πρώτη κυρία η Kim Kardashian;

Μια τεράστια έκπληξη επεφύλασσε το φινάλε των φετινών VMA’s…
Kanye West : Κατεβαίνω για πρόεδρος! Πρώτη κυρία η Kim Kardashian;



O Kanye West αναδείχτηκε πέρσι από το περιοδικό Times ως το πρόσωπο με την μεγαλύτερη επίδραση στον πλανήτη. Κάτι που είναι έτοιμος να εξαργυρώσει ο 38χρονος rapper, ο οποίος δήλωσε από την σκηνή των VMA Music Awards του ΜΤV πως θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020!

Η ανακοίνωση του Kanye έγινε στο φινάλε της βραδιάς, όταν ανέβηκε να πάρει το βραβείο του ενώ μέσα σε λίγα λεπτά το hashtag με το όνομα του έγινε πρώτο trend στο twitter. Φυσικά και εκείνο της συζύγου του,  Kim Kardashian, η οποία είναι πλέον πιθανόν να γίνει η πρώτη κυρία των ΗΠΑ!

«Πρώτα από όλα ευχαριστώ την Taylor για το βραβείο. Σκέφτομαι την πρώτη μέρα που σε γνώρισα», ξεκίνησε η (περίεργη) ο ομιλία του West, αναφερόμενος στην Swift η οποία του έδωσε το βραβείο του και φυσικά μιλούσε για τα VMA's του 2009 όταν της είχε αρπάξει το μικρόφωνο από τα χέρια επειδή δεν συμφωνούσε με την βράβευση της.

Ο 38χρονος rapper, ο οποίος συχνά-πυκνά τα βάζει με τις Κυβερνήσεις για την πολιτική τους, συνέχισε: «Μου πέρασε από το μυαλό πως είμαι κακός όταν εμφανίστηκα σε ένα γήπεδο με 60 χιλιάδες κόσμο και με γιούχαραν. Σκέφτηκα λοιπόν αν θα έκανα όσα είχα ξάνει ξανά. Θα φορούσε δερμάτινο πουκάμισο. Θα έπινα μισό μπουκάλι ουίσκι πριν εμφανιστώ στο κοινό; Αν είχα μια κόρη πάνω στη σκηνή θα άρπαζα το μικρόφωνο από κάποιον άλλον;».

Και το καλύτερο το άφησε για το τέλος ο Kanye: «Ξέρω ότι όλα εδώ θα είναι διαφορετικά. Η σκηνή αυτή θα φύγει αλλά η επίδραση όσων ζήσαμε εδώ θα παραμείνει. Όπως έχετε καταλάβει αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα το 2020 για πρόεδρος»!

Αυτό πάντως που ίσως έχει παίξει την σημασία του (και μάλιστα μεγάλη) είναι πως ο Kanye παραδέχτηκε ότι πριν την ομιλία του είχε καπνίσει ένα τσιγάρο μαριχουάνας...

Κάπως έτσι έμεινε η μισή αίθουσα… παγοκολόνα ενώ τον Kanye υποδέχτηκε με ένα τρυφερό φιλί η σύζυγος του και γιατί όχι, μελλοντική πρώτη κυρία, Kim Kardashian.

Kanye For President λοιπόν!  

Tags: