Κριοί και Σκορπιοί μείνετε ήσυχοι. Όλα θα γίνουν όπως θέλετε!

Ταύροι και Ιχθύες κάντε λίγη υπομονή ακόμα!
Κριοί και Σκορπιοί μείνετε ήσυχοι. Όλα θα γίνουν όπως θέλετε!



Το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ καλό. Πρέπει να πάρεις τα χαμπάρια σου και να το καταλάβεις γιατί αλλιώς θα χάσεις ευκαιρίες χωρίς λόγο και μετά θα νομίζεις ότι είσαι η αδικημένη του ζωδιακού. Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους!

ΚΡΙΟΣ: Μην δίνεις σημασία στο τι ακούγεται δεξιά-αριστερά. Διότι δεν είναι όλα έτσι όπως νομίζεις. Πρέπει να εξετάζεις καλά όλα τα ενδεχόμενα πριν βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.
Tip: Μίλα σε κάποια φίλη σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι όσο ανέμελη πρέπει. Διώξε και τις αρνητικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά. Και γενικότερα μείνε ανοιχτή στις προκλήσεις!
Tip: Άφησε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει εκεί που πρέπει. Που ξέρεις, μπορεί να βρεις και τον έρωτα της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα άστρα από τι φαίνεται σε διαχειρίζονται αλλιώς. Και είσαι η πιο ευνοημένη από όλους. Δεν εξηγείται αυτό αλλιώς. Είσαι ήρεμη, έχεις ανεπανάληπτες ευκαιρίες και όλα πάνε καλά. 
Tip: Πρόσεχε τις ανακατοσούρες! Μην ανακατεύεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώσε έμφαση μόνο σε ότι σε φτιάχνει και σε ανεβάζει. Μην χαλάς ενέργεια σε πράγματα που σου ρουφάνε την ενέργεια. 
Tip: Εστίασε στην επίλυση των προβλημάτων σου. Μην αφήνεις τίποτα να σε πηγαίνει πίσω.

ΛΕΩΝ: Κάνε ότι κάνουν και οι φίλοι σου. Yolo! Βάλε στην άκρη τα αρνητικά πράγματα που νιώθεις. Άντλησε ενέργεια από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα.
Tip: Μην κάνεις πολλές σπατάλες. Θα ξεμείνεις και δεν είμαστε ούτε στα μισά του μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είσαι σε δημιουργική φάση. Θέλεις να απομονωθείς από όλα και από όλους. Αυτό κάνε. Μην έχεις επαφή με τοξικούς ανθρώπους. 
Tip: Κάνε ένα διάλειμμα και κάνε comeback όταν νιώσεις καλύτερα!

ΖΥΓΟΣ: Αυτό το διάστημα γνωρίζεις όσο κόσμο δεν έχεις γνωρίσει για χρόνια. Είσαι ανοιχτή σε όλα και σου τυχαίνουν τα καλύτερα. Έχεις κατακτήσεις. 
Tip: Και τις εκμεταλλεύεσαι στο full!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι σε φάση ηρεμίας και απομόνωσης από το οτιδήποτε σε χαλάει και δεν σε ανεβάζει ψυχολογικά. Έχεις αποφασίσει να τραβήξεις άλλη ρότα.
Tip: Καλά κάνεις. Μην ρίχνεις ούτε κλεφτές ματιές στο παρελθόν σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παίζεις με ότι κινείται, χωρίς υπερβολή. Μετά ξενερώνεις, αναθεωρείς, ηρεμείς, απομονώνεσαι. Πάλι μια από τα ίδια. Αυτή η διαδικασία σε έχει κουράσει. Ξεκάθαρα. Μείνε μόνη σου για λίγο καιρό. 
Tip: Κάνε πράγματα για σένα και μόνο. Πάτα pause στα ερωτικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώσε βάση στις νέες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα. Μην δίνεις σημασία σε άλλα περιττά. Κανείς δεν είναι σε φάση από τι βλέπεις.
Tip: Ούτε και εσύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην είσαι συμφεροντολόγα. Να κάνεις πράγματα και να περνάς καλά με ότι και αν κάνεις. Αλλά μην εξαρτάται η καλοπέρασή σου από κανέναν.
Tip: Δες τι θα κάνεις με ένα ερωτικό σου θέμα. Πάρε άλλη γραμμή.

ΙΧΘΥΣ: Να περιμένεις μόνο καλά πράγματα από εδώ και πέρα. Διότι η τύχη σου αλλάζει. Γίνεται ευνοϊκή. Μαγνητίζεις όλα τα βλέμματα και η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύεται.
Tip: Να είσαι αισιόδοξη και όλα θα γίνουν!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα