Έχεις τα προσόντα να δουλέψεις στην ΕΡΤ; Κάνε το test!

Από γκάφα σε γκάφα το κρατικό κανάλι.
Έχεις τα προσόντα να δουλέψεις στην ΕΡΤ; Κάνε το test!



Αν τα τηλεοπτικά κανάλια ήταν διάσημοι άντρες, τότε η ΕΡΤ σίγουρα θα ήταν ο Mr. Bean. Διότι το κρατικό κανάλι έχει τον τρόπο του να γίνεται viral, χάρη στις γκάφες που κάνει συχνά - πυκνά. Γι’ αυτό και όλοι μας θα θέλαμε να δουλέψουμε εκεί που οι εργαζόμενοι είναι χαλαροί και τηρούν πιστά το μότο YOLO. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε αν έχουμε τα προσόντα.

Παρακάτω θα βρεις τα σημάδια που αποδεικνύουν ότι υπάρχει μια θέση για σένα στην ΕΡΤ.

Προτιμάς το Pornhub σε σχέση με το YouPorn. 

 True Story: Όταν βλέπουμε πορνό σε κοινόχρηστους υπολογιστές, πάντα κάνουμε clear history. Έναν κανόνα που δεν γνώριζαν οι δημιουργοί του παρακάτω ρεπορτάζ, γι' αυτό και όταν έδειξαν στους τηλεθεατές πώς γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες, στον browser εμφανίστηκε ως προτεινόμενη επιλογή το Pornhub.  

Όταν θέλεις να κουτσομπολέψεις κάποιον, στέλνεις κατά λάθος το μήνυμα στο πρόσωπο που σχολιάζεις.  

True Story: Ο διαχειριστής των social media, εκ παραδρομής πόσταρε στο facebook page της ΕΡΤ ένα σύγχρονο γνωμικό που προοριζόταν για το wall του προσωπικού του λογαριασμού: «Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων: Ο έξυπνος, ο μαλάκας και ο μαλάκας που νομίζει ότι είναι έξυπνος». Η ΕΡΤ ζήτησε συγγνώμη και προειδοποίησε ότι το post θα αυτοκαταστραφεί εντός λίγων λεπτών για λόγους ηθικής τάξης. Εν τω μεταξύ, χάρη στη σπουδαία ανακάλυψη του print screen, η σοφή ατάκα είχε ταξιδέψει σε όλα τα σπίτια του ελληνικού λαού. 

Ενημερώνεσαι καθημερινά από το Κουλούρι και ποστάρεις τις ειδήσεις στο facebook γράφοντας «WTF». 

True Story: Η εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» μετέδωσε ρεπορτάζ που ανακάλυψε στο Κουλούρι, το γνωστό site ειδήσεων επιστημονικής φαντασίας. Σύμφωνα με το «ρεπορτάζ», συνελήφθη σπείρα που έκοβε το χαρτί κουζίνας και το πουλούσε για… χαρτί υγείας. Μάλιστα, όπως είπε η δημοσιογράφος Δήμητρα Στεφανίδου το μοσχοπουλούσαν στην αγορά γιατί υπήρχε έλλειψη. 

Διατυμπανίζεις ότι έχεις πάει με πολύ παραπάνω γυναίκες απ’ όσες στην πραγματικότητα και ενίοτε στρογγυλοποιείς τον αριθμό. 

True Story: Τι 19.9%, τι 20,1%... Άλλωστε, το 20 φαίνεται πιο ωραίο. Η ΕΡΤ αποφάσισε να τσιμπήσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ (και λίγο των ΑΝΕΛ) που εμφανίστηκαν σε δημοσκόπηση της Metron Analysis. 

Τρως μπαγιάτικο ψωμί και νομίζεις ότι μόλις βγήκε από το φούρνο. 

True Story: Μπορεί να ήταν Δευτέρα, όμως οι δημοσιογράφοι της Πρωινής Ζώνης δεν κατάλαβαν ότι διάβαζαν τους τίτλους των εφημερίδων της Παρασκευής. Ο Γιώργος Δαράκης και ο Γιάννης Δάρρας, βέβαια, κάποια στιγμή κατάλαβαν την γκάφα τους και άλλαξαν θέμα, ενώ στο τέλος ζήτησαν από τους τηλεθεατές να είναι λίγο πιο επιεικείς μαζί τους.  

Συχνά μπερδεύεις το «έλξατε» με το «ωθήσατε».

True Story: Όπως συνέβη και με τον άνθρωπο που έγραψε το κρόουλ μεσημεριανού δελτίου. Δεν είναι και δύσκολο να μπερδέψεις το «Μένουμε Ελλάδα» με το «Μένουμε Ευρώπη» αν δεν έχεις πιει τον πρωινό σου καφέ. 

Θέλεις να μάθεις Ρώσικα. 

True Story: Να είσαι ρεπόρτερ, να βγαίνεις στον αέρα του δελτίου ειδήσεων και ως δια μαγείας να μιλάς Ρώσικα. Προφανώς, το κοντρόλ έδωσε λάθος κανάλι στον ήχο. 

Διάβασε ΕΔΩ ποιες εκπομπές θα μπορούσε να παρουσιάσει ΑΝΕΤΑ ο Τάκης Τσουκαλάς

Δες ΕΔΩ το top 10 ελληνικών τούμπων της TV (ΕPIC FAILS)