Άντε γεια μας ρε παιδιά με τον Τάκη Τσουκαλά: Ποιες εκπομπές συζητάει με τα κανάλια;

Ο cult παρουσιαστής είναι έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση σαν κεντρικός.
Άντε γεια μας ρε παιδιά με τον Τάκη Τσουκαλά: Ποιες εκπομπές συζητάει με τα κανάλια;



Αυτές είναι οι νέες εκπομπές που συζητάει ο cult παρουσιαστής με τα νέα κανάλια. 

Γ@μώ το σπίτι μου, σπιτάκι μου

Φέρνοντας στα μέτρα του τον τίτλο της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ο Τάκης επιθυμεί να κατακτήσει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Και είναι έτοιμος να απολύσει όποιον σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του. 

Παγκόσμιο πάρτι 

Δεν θα μπορούσε να αφήσει στην απ’ έξω τον συνεργάτη του Άκη Βαρδαλάκη, με τον οποίο πάντα έλεγαν ότι θα κάνουν τον γύρο του κόσμου. Πρότασή του είναι η εκπομπή να ονομαστεί παγκόσμιο πάρτι, για να παραπέμπει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Τάκης

Ποια Ελένη; Ο Τάκης είναι αποφασισμένος να γίνει η συνήθεια που έγινε λατρεία και ο αγαπημένος παρουσιαστής της μέσης Ελληνίδας νοικοκυράς. 

Άντε γεια μας, ρε παιδιά 

Αντίθετα με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, σε αυτό το γλέντι οι καλεσμένοι θα μπορούν να μπεκρουλιάζουν και να φέρονται σαν σωστοί μεθύστακες,δηλαδή να σπάνε καρέκλες ή να χουφτώνουν τις αιθέριες παρουσίες που χορεύουν τσιφτετέλια. 

Bad (Hair) Day

HappyDay τέλος.Όταν ο Τσουκαλάς ξυπνάει με νεύρα ή με ανακατεμένο το μαλλί, τότε καμία μέρα δεν μπορεί να είναι χαρούμενη. Γι’ αυτό και οι τηλεθεατές πρέπει να είναι έτοιμοι να τ’ ακούσουν πρωινιάτικα. 

Μένουμε Πειραιά

Ποιος γυρνάει την Ελλάδα, όταν έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στην Πειραιάρα; Στέκια, αγαπημένοι φίλαθλοι και ό,τι θες να μάθεις για τον τοπικό πολιτισμό διά στόματος Τάκη. 

Κόκκινος Κύκλος

Να επανέλθει όποια σειρά έχει κόκκινο χρώμα στον τίτλο της ζήτησε ο Τάκης, υπό την προϋπόθεση ότι θα του δοθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος. Τα έβαλε κάτω και προτίμησε τον Κόκκινο Κύκλο έναντι του Κόκκινου Δωματίου. 

Πηγή: περιοδικό DownTown

Διάβασε ΕΔΩ πως ο Πάνος Καμμένος (παρά)πήρε την δίαιτα πατριωτικά

Θυμήσου ΕΔΩ τον ΚΑΚΟ ΧΑΜΟ που είχε γίνε με το πουκάμισο του Γιάνη Βαρουφάκη (επικό τρολάρισμα...)