9 πράγματα που κάνουν τα (full in love) ζευγάρια και ενοχλούν τους singles!`

Αν δεν είσαι μέσα στα μέλια θα καταλάβεις!
9 πράγματα που κάνουν τα (full in love) ζευγάρια και ενοχλούν τους singles!`



Η κολλητή σου βρήκε σύντροφο και είναι full in love! Βγήκε από την έξαλλη παρέα σας και τώρα είστε -1. Λείπει από το παρεάκι. Ωστόσο όμως είσαι πολύ χαρούμενη που βρήκε το ταίρι της και είναι ευτυχισμένη. Αν εξαιρέσεις όμως κάποιες λεπτομέρειες (που σου σπάνε τα νεύρα):

1. Όπου σταθούν και όπου βρεθούν βγάζουν και μια selfie σε τρυφερό τετ-α-τετ! Και το καλύτερο; Βάζουν εσένα να τους τραβήξεις.

2. Φιλιούνται-αγκαλιάζονται μπροστά σου συνέχεια. Τι και αν είσαι single, τίποτα δεν τους πτοεί. "Παιδιά get a room", θέλεις να φωνάξεις!

3. Προσπαθούν να σε πείσουν πως δεν υπάρχει νόημα το να είσαι single. Και θέλουν να σε αποκαταστήσουν. Γι΄αυτό και σου γνωρίζουν non stop φίλους, γνωστούς, συναδέλφους. 
They can't fool you! Τον προηγούμενο μήνα η κολλητή σου που είναι τώρα μέσα στα μέλια, μιλούσε με όλους όταν βγαίνατε έξαλλες στα μπαρ! Ο ίδιος άνθρωπος τώρα σου λέει πως πρέπει να μπεις σε σχέση asap! Weird!

4. Σου προτείνουν να πας μαζί τους παντού. Δεν έχουν πρόβλημα. Έχεις όμως εσύ. "Κρατάς το φανάρι". Εσύ κάθεσαι απέναντί τους και όσο μιλάτε αυτοί χαϊδεύονται κάτω από το τραπέζι. Awkward!

5. Όποτε κανονίζετε κοριτσοπαρέα να πάτε μια βόλτα, η κολλητή σου έρχεται πάντα με το αγόρι της. Είναι μαζί μόλις δυο εβδομάδες και δεν μπορεί να αποχωριστεί το αμόρε με τίποτα. Σπαστικό!

6. Το "εμείς" έχει αντικατασταθεί πια από το "εγώ".

7. Έχεις μάθει κάθε σεξουαλική λεπτομέρεια της σχέσης τους. Αν ακούσεις κάτι ακόμα θα νομίζεις ότι συμμετέχεις και εσύ μαζί τους.

8. Έχεις βαρεθεί να βλέπεις στο λογαριασμό τους στο Instagram σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζουν τα hashtags #love, #purelove, #oneandonly, #barf, #loved, #bae και άλλα τέτοια  σχόλια.

9. Όταν εν τέλει βγούμε όλες μαζί χωρίς το αγόρι (new entry) η κολλητή μιλάει non stop για το πόσο happy είναι μαζί του, πόσο ερωτευμένη είναι και μπλα μπλα μπλα. Το πιάσαμε το νόημα φτάνει!

Για να δούμε και την δική σου πλευρά: Γιατί δεν βρίσκεις το σωστό αγόρι; Δες εδώ!