Γιατί δεν βρίσκεις αγόρι; Μήπως είσαι χαμένη στα social media;

Dating apps Vs Real world = 0-1
Γιατί δεν βρίσκεις αγόρι; Μήπως είσαι χαμένη στα social media;



Dating apps, smartphones, facebook, instagram. Όλα αυτά σου έχουν κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα. Αναμφίβολα. Είσαι κολλημένη πάνω από ένα κινητό. Ανεβάζεις selfies non stop. Μετά αναρωτιέσαι "πόσα like έχει"; Αν δεν είναι αρκετά μάλιστα, απογοητεύεσαι και σου χαλάει η διάθεση. Γίνεσαι stalker του πρώην σου. Παρακολουθείς λεπτό προς λεπτό τι κάνει, τι ποστάρει, που είναι, πόσες του έχουν κάνει like. 
Eιιιι ξύπνα! Αν θέλεις να ξεπεράσεις κάποιον πρώην, αν θέλεις να γνωρίσεις τον επόμενο τότε βγες έξω και ξεκόλλα από το κινητό. Βγες έξω στον real world. Επικοινώνησε ουσιαστικά και όχι με φατσούλες και μπιμπ-μπιμπ-μηνύματα στα social media. 

Και ας κάνουμε και μια μικρή σύγκριση του τότε (2000 και πριν) με το τώρα (2018).

1#
Online chat Vs Τυχαία γνωριμία

Το 2000 (και πριν) έκανες νέες γνωριμίες βγαίνοντας έξω, πηγαίνοντας σε party, σε bar, σε clubs. 
Τώρα η γνωριμία με κάποιον θα γίνει μέσω κάποιου ΜΠΙΜΠ που θα ακούσεις στο κινητό σου και θα είναι ο ήχος κάποιου μηνύματος στο facebook (Antonis Argiros ~> Geia. Ti kaneis?) που θα είναι ο γνωστός του γνωστού της κολλητής του αγοριού του κολλητού σου, που σε πέτυχε τυχαία στο wall του, του άρεσες και σου έστειλε αίτημα φιλίας. 
Hint: Γλώσσα επικοινωνίας ~> Greeklish 

2#
Αpps, apps, apps παντού! Όπως για παράδειγμα το Τinder!

Μια εφαρμογή που άλλοι την κοροϊδεύουν και άλλοι την χρησιμοποιούν φουλ. Ωστόσο το Tinder σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις match και unmatch και να κανονίζεις dates. Κάποιες φορές θα είναι απλά disaster και άλλα θα καταλήξουν στο sex. Και αυτός επί της ουσίας είναι και ο στόχος. Με ένα κουμπί κάνεις sex. Αν είσαι ρομαντική ψυχή αυτό σε ξενερώνει φουλ. 

3#
FaceTiming Vs Τηλέφωνα

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εξέλιξη είναι υπερ μας. Διότι μας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να μιλάμε αλλά να βλέπουμε και τον άλλο. Αυτό είναι κάτι που διευκολύνει τις σχέσεις από απόσταση και όχι τις μόνιμες σχέσεις. Βρεθείτε από κοντά παιδιά!

4#
Social Media Stalking Vs Να γνωρίσεις τον άλλο από κοντά

Κάνεις και εσύ την ψαχτική σου στο facebook και στο instagram; Είσαι και εσύ ένας stalker. Κοιτάς όλες τις φωτογραφίες του προσώπου που σε ενδιαφέρει και προσπαθείς να τον αποκωδικοποιήσεις. Κοιτάς εξονυχιστικά μαλλιά, ρούχα, μέρη, σχόλια κ.τ.λ. και φτιάχνεις ένα profile στο μυαλό σου. Είναι το σωστό όμως; 

Συμπέρασμα ~> Πρέπει να απελευθερωθείς από τα social media και γενικότερα από την τεχνολογία. Γιατί δεν το κάνεις με μέτρο. Και αν δεν υπάρχει μέτρο σπαταλάς ενέργεια σε λάθος πράγματα και δεν κάνεις focus εκεί που πρέπει. Τι περιμένεις να βγάλεις συμπέρασμα αν ταιριάζεις με κάποιον από τις φωτογραφίες που ποστάρει; Ούτε καν. Αν θέλεις προσέγγισε κάποιον από εκεί ή απάντησε θετικά σε κάποιον που σε πλησιάζει μέσω αυτού αλλά κανόνισε να βγείτε έξω να τα πείτε. 
Αυτά!

Βέβαια είσαι free να δεις και την άλλη άποψη και να προσαρμοστείς. Γιατί οι σύγχρονες Σταχτοπούτες βρίσκουν τον πρίγκιπα μέσω Tinder…