Δεν θέλεις να έχει κόμπους το πουλόβερ σου; Nα τι μπορείς να κάνεις

8 tricks που θα σε σώσουν!
Δεν θέλεις να έχει κόμπους το πουλόβερ σου; Nα τι μπορείς να κάνεις



Πήρες κάτι τέλεια suede μποτάκια αλλά δεν ξέρεις πως να τα καθαρίσεις. Το αγαπημένο σου πουλόβερ έχει γεμίσει κόμπους. Οι κάλτσες σου δεν κρατάνε για πολύ...και χίλια άλλα δυο "προβλήματα" που σου δυσκολεύουν την καθημερινότητα. Για ποιο λόγο; Εδώ σου έχουμε 8 tricks που θα λατρέψεις!

1. Aν θέλεις οι κάλτσες σου να αντέξουν περισσότερο στο χρόνο τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τις βρέξεις με κρύο νερό πριν τις βάλεις πρώτη φορά. Έπειτα πρέπει να τις βάλεις σε μια πλαστική σακούλα και έπειτα στην κατάψυξη.

2. Έχει κόμπους το πουλόβερ σου; Πάρε μια ελαφρόπετρα και τρίψε ελαφρά το πουλόβερ

3. Χρησιμοποίησε το σφουγγαράκι του makeup σου προκειμένου να αφαιρέσεις από μια μπλούζα σου το χνούδι που μαζεύει το ύφασμά του.

4. Μόλις έπλυνε το τζιν σου και βγήκες έξω και μυρίζει τσιγάρο. Αν δεν θέλεις να το ξαναπλύνεις βάλτο σε μια σακούλα και άστο το στην κατάψυξη για μια ημέρα. Μετά θα είναι σαν φρεσκοπλυμένο!

5. Αν θέλεις τα μαλλιά σου να μην ηλεκτρίζονται τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα υγρό μαντιλάκι και να ακουμπήσεις τα μαλλιά σου. 

6. Αν θέλεις να κρεμάσεις ένα δερμάτινο παντελόνι στην κρεμάστρα μην ξεχάσεις να βάλεις κάρτες στα σημεία όπου πιάνεται το παντελόνι έτσι ώστε να μην κάνει σημάδια.

7. Αν θέλεις να καθαρίσεις το suede παπούτσι σου τότε πάρε ένα κομμάτι ψωμί και καθάρισέ το επί τόπου. Η ψίχα του ψωμιού κάνει θαύματα!

8. Βράχηκαν τα αγαπημένα σου δερμάτινα μποτάκια; Κανένα πρόβλημα. Τοποθέτησέ τα σε ένα μέρος που η θερμοκρασία του είναι normal, σκούπισέ τα από τυχόν νερά και βάλε στο εσωτερικό τους πολλά χαρτιά για να τους δώσεις σχήμα. 

θέλεις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες; Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις!