Μαγικά tricks για μακριές και πυκνές βλεφαρίδες χωρίς extension!

Eίναι δοκιμασμένα και αποτελεσματικά!
Μαγικά tricks για μακριές και πυκνές βλεφαρίδες χωρίς extension!



Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει must το να βάζεις extension στις βλεφαρίδες. Αν και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό εσύ προτιμάς πιο φυσικούς τρόπους για να πετύχεις να έχεις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες. Σου έχουμε τα πιο αποτελεσματικά tricks για να το πετύχεις!

Τip 1#
Οι δυο μοναδικές φορές που πρέπει να είσαι προσεκτική με τις βλεφαρίδες σου είναι όταν βάζεις και όταν αφαιρείς τη μάσκαρα. Πρέπει να κάνεις απαλές κινήσεις!
-Όταν έχεις βάλει ήδη μάσκαρα απόφυγε να ξαναβάλεις. Αν θέλεις να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου, είναι καλύτερο να ξεβαφτείς και να ξαναβαφτείς. Διότι οι βλεφαρίδες ξεραίνονται όταν είναι βαμμένες. Αν πας να ξαναβάλεις μάσκαρα από πάνω είναι πιο εύκολο να αφαιρεθούν βλεφαρίδες.
-Όταν πας να βγάλεις τη μάσκαρα σου κάνε το όσο πιο μαλακά μπορείς. Προσπάθησε να μην τρίψεις τα μάτια σου. 

Tip 2#
Πριν κοιμηθείς άπλωσε στις βλεφαρίδες σου με μια μπατονέτα λίγη βαζελίνη και άφησέ την να δράσει όλη νύχτα. Η βαζελίνη θα δυναμώσει τις βλεφαρίδες σου και θα τις κάνει πιο ανθεκτικές. Άλλη εναλλακτική (αντί για βαζελίνη) είναι το ελαιόλαδο.

Tip 3#
Να θυμάσαι πως ότι κάνει καλό στα μαλλιά σου κάνει και στις βλεφαρίδες σου. Γι΄αυτό επίλεξε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες όπως είναι: αυγά, ψάρια και αμύγδαλα. 

Tip 4#
Aν βάφεσαι καθημερινά καθιέρωσε μια ημέρα να μην βάφεσαι καθόλου. Άφησε το δέρμα σου και τις βλεφαρίδες να ξεκουραστούν.

Tip 5#
Βάλε λίγη πούδρα στις βλεφαρίδες σου και έπειτα άπλωσε την μάσκαρά σου. Το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό. Οι βλεφαρίδες θα φαίνονται μακριές και πυκνές, με αυτό το tip, λες και έχεις βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες!

Tip 6#
Θα σου αποκαλύψω ένα πραγματικά μαγικό tip! Βάψε τις βλεφαρίδες σου με δυο διαφορετικά είδη μάσκαρα. Η μια μπορεί να είναι για extra όγκο και η άλλη για extra μήκος, για παράδειγμα. Το αποτέλεσμα θα σε συναρπάσει!

Έχεις μαύρα στίγματα; Δες πώς μπορείς να τα αφαιρέσεις έτσι απλά!