Eίσαι νευρική; 6 tricks για να χαλαρώσεις!

Ξύπνα και μύρισε πορτοκάλια!
Eίσαι νευρική; 6 tricks για να χαλαρώσεις!



Ανάμεσα σε δουλειά και υποχρεώσεις νιώθεις ότι κλατάρεις και στρεσάρεσαι παραπάνω από ότι πρέπει! Δικαιολογημένα! Η ζωή σου έχει γρήγορους ρυθμούς και έχεις ένταση! Τι πρέπει να κάνεις: 

Πρώτο βήμα: Πρσπάθησε να το πάρεις πιο χαλαρά!
Δεύτερο βήμα: δοκίμασε αυτές τα 6 genius tricks για να γίνεις cool!

Trick 1#
Bάλε λίγο κρύο νερό πίσω από τα αυτιά σου ή στους καρπούς σου. Και οι δυο περιοχές έχουν παρα πολλές φλέβες που όταν ρίξεις πάνω τους κρύο νερό χαλαρώνουν σχεδόν όλο σου το σώμα. 

Trick 2#
Μύρισε πορτοκάλια! Έρευνες έχουν αποδείξει πως η μυρωδιά από ένα φρέσκο πορτοκάλι είναι ικανή να μειώσει τα επίπεδα του στρες και να ισορροπήσει τις απότομες αλλαγές διάθεσης.

Trick 3#
Μάθε αυτή την άσκηση αναπνοής. Προσπάθησε την τεχνική  4-7-8. Ανάπνευσε καλά και κλείσε τη μύτη σου και κράτα την αναπνοή σου για 4 δευτερόλεπτα. Μετά εκπνέεις κανονικά. Έπειτα κρατάς την αναπνοή σου για 7 δευτερόλεπτα και στο τέλος για 8. Αυτή η τεχνική θα σε χαλαρώσει και θα ηρεμήσει τα νεύρα σου.

Trick 4#
Φάε mango! Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις! Μόνο και μόνο στην σκέψη ότι μπορείς να το φας σε μια παραλία μπορεί να ανεβάσει την διάθεση σου από το πουθενά!

Trick 5#
Κάνε γυμναστική! Είτε πας για έναν χαλαρό περίπατο είτε κάνεις έντονη γυμναστική το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και θα σου έχει φύγει όλη η ένταση της ημέρας!

Trick 6#
Μέτρα αντίστροφα! Είναι προφανές ότι αν συγκεντρωθείς σε μια τέτοια διαδικασία το μυαλό σου θα αποσυντονιστεί από ότι αρνητικό σκέφτεται και θα χαλαρώσεις! Μέτρα από το 100 μέχρι το 0!

Είχες μια άσχημη μέρα; 10 τρόποι για να αλλάξει τώρα η διάθεσή σου