Ταλκ: Χρησιμοποίησε την παιδική πούδρα αλλιώς

Θα σωθείς σε δύσκολες στιγμές.
Ταλκ: Χρησιμοποίησε την παιδική πούδρα αλλιώς



Χρησιμοποιείς την παιδική πούδρα για να μην συγκαίεται το μωράκι σου. Ήξερες όμως ότι μπορεί να σου λύσει τα χέρια και σε μικροπροβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά σου; Αυτές είναι οι πιο έξυπνες χρήσεις του.

Για λαδωμένα μαλλιά σαν φρεσκολουσμένα
Ειδικά αν έχεις αφέλειες, το ταλκ θα σε σώσει. Ρίχνεις λίγο στη ρίζα σου, τρίβοντάς την ελαφρά και στη συνέχεια τα χτενίζεις με τη βούρτσα. Μόλις μετέφερες το λούσιμο για αύριο.

Για να μην γλιστράνε τα χέρια σου στο γυμναστήριο
Δεν έχεις δει τους αρσιβαρίστες που πριν σηκώσουν την μπάρα, βάζουν ταλκ στα χέρια τους; Το ίδιο θα κάνεις κι εσύ. Ταλκ στις παλάμες και έτοιμη να σηκώσεις τα δίκιλα βαράκια σου, χωρίς να σκουπίζεσαι συνεχώς στην μπλούζα.

Για τα ξεκάλτσωτα πόδια σου
Αν φοράς το παπούτσι σου (πχ το πάνινο) χωρίς κάλτσες για να μην έχεις την άσχημη αίσθηση του ιδρωμένου και για να μην μυρίσει, ρίξε λίγη παιδική πούδρα και το πρόβλημα λύθηκε.

Για να φύγουν τα σπυράκια
Δεν πρόκειται για κάποια μαγική σκόνη. Αν ωστόσο, βάλεις ταλκ στο σημείο που έχεις βγάλει σπυράκια (ειδικά μετά την αποτρίχωση ή το ξύρισμα), θα "μαραθούν" και θα φύγουν πιο εύκολα.

Για να λύσεις τις μπλεγμένες αλυσίδες
Βγάζεις τα μάτια σου, προσπαθώντας να ξεμπλέξεις την αλυσίδα που έγινε κουβάρι μέσα στην κοσμηματοθήκη σου. Άσε στην άκρη τσιμπίδες και καρφίτσες και πιάσε το ταλκ. Ρίξε λίγο στον κόμπο και θα "ξεμπλέξεις" μία ώρα αρχύτερα.

Για να μην σαπίσουν τα λουλούδια που ετοιμάζεσαι να φυτέψεις
Ανακατέψε το χώμα με την πούδρα και στη συνέχεια φυτέψε. Ακόμα και υγρασία να δημιουργηθεί, δεν πρόκειται να σαπίσει το φυτό σου.

(Και ακόμα κάτι που σύντομα θα σου χρειαστεί)
Για να διώξεις την κολλημένη άμμο
Δεν χρειάζεται να τινάζεσαι με μανία και στο τέλος να κολλήσει όλη στα χέρια σου. Ταλκ στην περιοχή των ποδιών και στα χεράκια και καθάρισες.
 

Διάβασε εδώ έξυπνα κόλπα για να μην "χαραμίζεις" τα καλλυντικά σου.